Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Δημούτσος: «Θέλω έναν τίτλο με τον Ατρόμητο»

Για την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Ατρόμητο έκανε δηλώσεις στην ιστοσελίδα του συλλόγου ο Ελίνι Δημούτσος, ο οποίος τόνισε πως θέλει ένα τίτλο με την ομάδα, αλλά και... Μουντιάλ

Αναλυτικά: "Αποφάσισα να συνεχίσω την καριέρα μου στον Ατρόμητο και είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό γιατί είναι μια ομάδα με όραμα και προοπτική που παρέχει τα πάντα σε ένα επαγγελματία ποδοσφαιριστή κι επιπλέον χρόνο με το χρόνο κάνει βήματα προόδου και αναπτύσσεται. Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα, με ένα σπουδαίο προπονητή τον κύριο Μπάγεβιτς και οι στόχοι μου ταυτίζονται απόλυτα με τους δικούς της.

Εύχομαι στο μέλλον να κατακτήσουμε έναν τίτλο γιατί το αξίζουμε και απευθύνω κάλεσμα στους φιλάθλους του Περιστερίου που μας στηρίζουν και διαρκώς δείχνουν την αγάπη τους να μας αγκαλιάσουν ακόμη περισσότερο.

Παράλληλα μέσα από τον Ατρόμητο θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να παραμείνω μέλος της «οικογένειας» της Εθνικής Ελλάδας και το καλοκαίρι του 2014 να είμαι μεταξύ των παικτών εκείνων που θα επιλέξει ο προπονητής κύριος Σάντος για το Μουντιάλ της Βραζιλίας στο οποίο πιστεύω ότι θα δώσουμε το παρών".




πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: