Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Το αίμα νερό δεν γίνεται!!

Το αίμα νερό δεν γίνεται
Την Νάπολι θα υποστηρίζει το απόγευμα του Σαββάτου ο Φάμπιο Καναβάρο, σύμφωνα με όσα δήλωσε στη «Gazzetta dello sport». Ο Καναβάρο έχει αγωνιστεί και στις δύο ομάδες, δεν κρύβει ωστόσο πως η καταγωγή του από τον ιταλικό Νότο, καθώς και η παρουσία του αδελφού του, Πάολο, στους «παρτενοπέι», τον κάνουν να προτιμά τους φιλοξενούμενους.

Τίμησε με την παρουσία του και τους δύο συλλόγους. Ήταν ένας αμυντικός «ογκόλιθος» που προστάτευε την εστία τους και τις οδήγησε σε διακρίσεις. Ο Φάμπιο Καναβάρο αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία τόσο στη Νάπολι όσο και στη Γιουβέντους, αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει να επιλέξει ποια από τις δύο θα υποστηρίζει στο ματς της 8ης αγωνιστικής του Καμπιονάτο.

«Είμαι γεννημένος στη Νάπολη και στην ομάδα της πόλης έκανα τα πρώτα μου βήματα. Εκεί εξάλλου αγωνίζεται και ο αδελφός μου. Οπότε, αν και τιμώ και σέβομαι τη Γιουβέντους που μου έδωσε δύο πρωταθλήματα, στο μεταξύ τους ματς θα υποστηρίζω τη Νάπολι. Δεν είναι θέμα λογικής. Είναι θέμα καρδιάς», σημείωσε ο Καναβάρο.

Τι ματς να αναμένουν οι φίλαθλοι; «Ένα καλό και δυνατό παιχνίδι. Οι ομάδες αυτές είναι οι καλύτερες μέχρι τώρα. Οι παίκτες που τις απαρτίζουν είναι σπουδαίοι και οι διαφορές τους δεν είναι μεγάλες. Το πάθος, η θέληση για τη νίκη και μικρές λεπτομέρειες θα κρίνουν τον νικητή», απάντησε ο παλαίμαχος αμυντικός των δύο ομάδων.

Ποιοι θα είναι οι παίκτες - κλειδιά; «Οι επιθετικοί. Ο Βούτσινιτς από τη μία και ο Καβάνι από την άλλη. Ο Ουρουγουανός είναι τρομερός παίκτης, στο επίπεδο του Κριστιάνο Ρονάλντο, του Μέσι και του Φαλκάο, που θεωρούνται οι κορυφαίοι. Είναι από εκείνους τους παίκτες που δεν θα ήθελα να αντιμετωπίσω.»

Ο αγώνας αυτός θα κρίνει τον τίτλο; «Είναι η 8η αγωνιστική ακόμα. Δεν θα μπορούσε να κρίνει, λοιπόν, κάτι. Απλά θα δείξει αν έχουμε δίκιο να πιστεύουμε πως η Νάπολι μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα από τη Γιουβέντους», απάντησε ο Φάμπιο.

Εκτός από αυτές τις δύο, μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα κάποιος άλλος; «Πρέπει να δούμε αν η βελτίωση της Ίντερ θα είναι σταδιακή και με διάρκεια, θέλω να εκτιμήσω καλύτερα την κατάσταση της Μίλαν. Περιμένω, όμως και τις ομάδες της Ρώμης. Πάντως, αυτές που είναι βήματα μπροστά από τις άλλες είναι οι δύο μονομάχοι του Σαββάτου. Η Γιουβέντους και η Νάπολι είναι οι καλύτερες ομάδες του Καμπιονάτο», εκτιμά ο Φάμπιο Καναβάρο.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: