Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Πεδουλάκης: «Προσοχή στην Καντού»

Πεδουλάκης: «Προσοχή στην Καντού»
Προσοχή και σοβαρότητα ζήτησε ο Αργύρης Πεδουλάκης από τους παίκτες του ενόψει του ματς με την Καντού για την δεύτερη αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» τόνισε πως η ιταλική ομάδα είναι επικίνδυνη και έχει περισσότερα επίσημα παιχνίδια στα πόδια της από ότι οι «πράσινοι», πράγμα που σημαίνει πως έχει αποκτήσει ρυθμό.

Διαβάστε όσα είπε ο Αργύρης Πεδουλάκης στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας:

«Αυτό το παιχνίδι απαιτεί ένα ιδιαίτερο είδος προσοχής. Η Καντού έχει ήδη υποστεί μια ήττα στην έδρα της και έτσι θα προσπαθήσει να τη συμπληρώσει με μία εκτός έδρας νίκη. Έχουν παίξει ήδη πιο πολλά επίσημα παιχνίδια από εμάς, έχουν βρει τον ρυθμό τους. Είναι μια πειθαρχημένη ομάδα, που λειτουργεί καλά, όλοι οι παίκτες ψάχνουν για την εξτρά πάσα. Πρέπει να είμαστε πραγματικά σοβαροί, δεδομένου ότι είναι το πρώτο παιχνίδι στο σπίτι μας για τη φετινή Ευρωλίγκα.

Χρειαζόμαστε το θετικό αποτέλεσμα και πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι σε αυτό το παιχνίδι από το πρώτο έως το τελευταίο δευτερόλεπτο. Είναι κάτι που αποτύχαμε να κάνουμε στο ελληνικό παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Άρη την περασμένη Δευτέρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: