Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Επιστροφές για Ξάνθη!!

Επιστροφές για Ξάνθη
Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της Skoda Ξάνθης ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Νίκος Κωστένογλου είδε να επιστρέφουν κανονικά ο Δημήτρης Γούτας, μετά το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολούθησε και ο Κώστας Τσαμούρης, που ήταν με την Εθνική Νέων.

Στην αποστολή για το ματς με τους «ερυθρόλευκους», ο Έλληνας τεχνικός θα έχει στην διάθεσή του και τον Νικολά Μαρίν, ο οποίος εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής.

Ωστόσο, τα νέα για τον Κωστένογλου δεν ήταν μόνο ευχάριστα, καθώς είδε για μία ακόμα μέρα τον Μανώλη Μπέρτο να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, με την συμμετοχή του στον Σαββατιάτικο αγώνα να είναι εξαιρετικά αμφίβολη. Επιπλέον για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό δεν υπολογίζεται ο Δήμος Μπαξεβανίδης, που έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του.

Στην προπόνηση ο Έλληνας τεχνικός έδωσε ιδιαίτερο βάρος στην τακτική, αλλά και στον τρόπο ανάπτυξη της ομάδας, με τους παίκτες να εκτελούν κυρίως ασκήσεις με μπάλα.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: