Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

"Κάπως έτσι ξεκινήσαμε κι εμεις..."

Ντόπες" από Βένο, Κούη, Μπαλλή στους παίκτες, στο χθεσινό γεύμα - "Φοράτε τη φανέλα μεγάλης ομάδας"
Σε κλίμα σύμπνοιας και ομοψυχίας, διοίκηση και ποδοσφαιρικό τμήμα γευμάτισαν χθες βράδυ στο εστιατόριο «Λίχνος» της περιοχής Χαριλάου, στέλνοντας πολλαπλά μηνύματα.

Το παρόν τους στο γεύμα έδωσαν και τρεις παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του συλλόγου, ο Γιάννης Βένος, ο Ντίνος Κούης και ο Ντίνος Μπαλλής που μίλησαν στους παίκτες και προσπάθησαν να τους εμψυχώσουν. «Φοράτε τη φανέλα μιας μεγάλης ομάδας και είναι τιμή για εσάς που εκπροσωπείται τον ΑΡΗ. Δεν έχετε τίποτα να φοβάστε, δώστε τα όλα και θα έρθουν οι νίκες» ήταν το μήνυμα των τριών βετεράνων άσων προς του νεαρούς παίκτες και πρόσθεσαν: «Και ‘μεις κάπως έτσι ξεκινήσαμε την καριέρα μας στον ΑΡΗ. Εγινε μία ριζική ανανέωση και μπήκανε οι βάσεις για τη μεγάλη ομάδα της εποχής μας. Στο χέρι σας είναι να ακολουθήσετε και ‘σεις τον ίδιο δρόμο. Είστε όλοι σας πολύ καλοί ποδοσφαιριστές, να δουλέψετε σκληρά και όλα θα φτιάξουν. Δώστε τα όλα για τον ΑΡΗ».

Ο Ντίνος Κούης έκανε ξεχωριστή μνεία για τους τρείς ξένους: «Είστε πολύ καλοί παίκτες, το δείξατε με την μέχρι τώρα παρουσία σας. Είναι πολύ θετικό που δέσατε γρήγορα με τα άλλα παιδιά, περιμένουμε πολλά από εσάς στην προσπάθεια που γίνεται».

Εκ μέρους της διοικούσας επιτροπής παραβρέθηκαν ο Αντώης Ζαμπέτας με τον Αλέκο Κατσιαούνη, ενώ την «ΚΜΑ» εκπροσώπησαν ο Αγγελος Γρόλλιος με τον Παναγιώτη Αλεξανδρίδη. Στο γεύμα παραβρέθηκε ακόμη ο γνωστός Αρειανός επιχειρηματίας Λεωνίδας Μπακούρας που βρίσκεται πάντα στο πλευρό της διοικούσας επιτροπής συμμετέχοντας έμπρακτα στις εξελίξεις και βοηθάει ποικιλοτρόπως.

Η  βραδιά έκλεισε με την υπόσχεση των παικτών να εντείνουν ακόμη περισσότερο τις προσπάθειές τους ώστε να οδηγήσουν τον ΑΡΗ στο δρόμο των επιτυχιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: