Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Ρονάλντο: «Φανταστικός ο Μέσι»

Μόνο θετικά σχόλια έχει να κάνει για τον... «αιώνιο» αντίπαλο του Λιονέλ Μέσι, ο Κριστιάνο Ρονάλντο, που μίλησε με τα καλύτερα λόγια και αναγνώρισε την ποδοσφαιρική αξία του αντιπάλου του.

Ρονάλντο: «Φανταστικός ο Μέσι»

Ο Πορτογάλος, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή σε συνέντευξη του στο βρετανικό «Talksport», αναγνωρίζοντας δημόσια την αξία του άσου της Μπαρτσελόνα.

Μάλιστα, ο Ρονάλντο ξεκαθάρισε ότι δεν έχει να χωρίσει τίποτα με τον αντίπαλο του, ξεκαθαρίζοντας πως οι σχέσεις τους είναι εξαιρετικές.

«Είναι λογικό να πιστεύουν οι δημοσιογράφοι ότι υπάρχει αντιπαλότητα ανάμεσα σε δύο κορυφαίους σε οποιονδήποτε τομέα. Είναι ίσως μια άποψη που τους βολεύει για να πωλούν το προϊόν της και ίσως επειδή θα τους άρεσε τα πράγματα να είναι όντως έτσι. Από τη μία πλευρά, λοιπόν, μου φαίνεται λογικό, αλλά από την άλλη δεν μπορώ να εξηγήσω για ποιο λόγο το κάνουν, διότι η σχέση μου με τον Μέσι είναι καλή. Τα τελευταία οκτώ χρόνια είμαστε συναντιόμαστε ως αντίπαλοι και ουδέποτε είχα κάποιο πρόβλημα μαζί του. Είναι ένας φανταστικός επαγγελματίας και ένας φανταστικός ποδοσφαιριστής. Όλο αυτό περί αντιπαλότητας και έχθρας είναι κάτι που υπάρχει στη φαντασία των δημοσιογράφων» ήταν τα λόγι του Ρονάλντο, σχετικά με τον Λιονέλ Μέσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: