Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Μπερτόλιο: «Σημαντικά τα επόμενα ματς»

Στα ματς με ΑΕΚ και Σπάρτα Πράγας έστρεψε το ενδιαφέρον ο Φακούντο Μπερτόλιο μετά τη νίκη του Αστέρα Τρίπολης επί του ΑΠΟΕΛ για το Europa League.

Μπερτόλιο: «Σημαντικά τα επόμενα ματς»
Ο Αργεντινός μέσος τόνισε πως δεν απειλήθηκαν από τον αντίπαλο τους και πως δεν μετρά η προσωπική του απόδοση, παρά το νικά η ομάδα, πιστεύοντας ως θα έχουν δύσκολη αποστολή στην Πράγα.

Αναλυτικά: «Νομίζω ότι το ΑΠΟΕΛ δεν μας απείλησε. Όταν στα πρώτα λεπτά στο παιχνίδι βάζεις γκολ, αλλάζει μετά. Δεν ξέρω να χορεύω τάνγκο, αν και είμαι Αργεντινός, όμως το πιο σημαντικό δεν είναι αν χόρευα στο γήπεδο, αλλά είναι ότι βοήθησα τον Αστέρα να νικήσει.

Το πιο σημαντικό είναι να δούμε το παιχνίδι με την ΑΕΚ την Κυριακή και να δούμε μετά το ματς κόντρα στη Σπάρτα, μια ομάδα δύσκολη που έφερε δύο ισοπαλίες κόντρα στη Σάλκε. Είναι μία ομάδα δύσκολη, αλλά η ομάδα έχει αυτοπεποίθηση και μακάρι να τα καταφέρουμε».

Ο Μανουέλ Λανθαρότε συμπλήρωσε πως: «Είμαι καλύτερα όσον αφορά στον τραυματισμό μου, θα το δοκιμάσω στην προπόνηση και θα δούμε εάν θα είμαι έτοιμος την Κυριακή. Είναι βραβείο για τη δουλειά, πρώτα κοιτάμε το πρωτάθλημα και μετά τη Σπάρτα. Πρώτα σκεφτόμαστε το πρωτάθλημα.

Το πρώτο γκολ μας έκανε πολύ καλό και τα δύο γκολ είχαν μικρή χρονική απόσταση και μας ανύψωσαν ηθικά. Τρέξαμε πολύ για να καταφέρουμε αυτό το αποτέλεσμα.

Δεν μπορούμε να κοντρολάρομε τους οπαδούς της άλλης ομάδας. Εάν ήρθαν να κάνουν αυτό που είδαμε, είναι δικό τους πρόβλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: