Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Λαρεντζάκης: «Από τα ματς που πρέπει να πάρεις!»

Παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα ιδίου επιπέδου που ο Κολοσσός πρέπει να κερδίσει χαρακτήρισε αυτό της Ρόδου με τον Αρκαδικό ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης.

Λαρεντζάκης: «Από τα ματς που πρέπει να πάρεις!»
Αναλυτικά, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης ανέφερε στο blog του στο ESAKE.gr:

Περάσαμε μία δύσκολη εβδομάδα, διότι ερχόμαστε απο μια ήττα με μεγάλη διαφορά από τον Παναθηναϊκό. Βέβαια, ο αντίπαλος ήταν μια μεγάλη ομάδα, αλλά αυτό δεν σημαίνει απολύτως τίποτα και φυσικά δεν αποτελεί δικαιολογία. Γι’ αυτό, δουλέψαμε πάνω στις αδυναμίες μας, ώστε να μην επαναλάβουμε τα ίδια λάθη.

Πλέον πέρασε το πολύ δύσκολο κομμάτι, όπου αντιμετωπίσαμε τους δύο «μεγάλους», αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πλέον όλα είναι πιο εύκολα. Αντιθέτως, τα παιχνίδια που ακολουθούν έχουν τον δικό τους βαθμό δυσκολίας και φυσικά είναι αυξημένος.

Επόμενος αντίπαλος είναι ο Αρκαδικός. Πρόκειται για μία ομάδα σχεδόν στο ίδιο επίπεδο με εμάς και αυτό που ακολουθεί είναι απο τα παιχνίδια που πρέπει να τα «πάρεις» γιατί παίζεις στην έδρα σου. Αυτό φυσικά σου προσδίδει έξτρα πίεση, αλλά εμείς έχουμε δουλέψει αρκετά καλά πάνω στον αντίπαλο όλη την εβδομάδα και πιστεύω να βγάλουμε όλα όσα θέλουμε στο παρκέ και να είμαστε συγκεντρωμένοι σε καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Ευτυχώς όλα κύλησαν καλά μέσα στην εβδομάδα και έτσι δεν αντιμετωπίζουμε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Όπως είπα και πιο πάνω είναι ένα ματς που παίζουμε στην έδρα μας και έτσι είμαστε αναγκασμένοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, ώστε να πάρουμε τη νίκη και να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας που σε κάθε ματς, μας δίνει την απαιτούμενη ώθηση και ενέργεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: