Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Κετσπάγια: «Τέτοια λάθη πληρώνονται ακριβά»

Στο γεγονός πως τέτοια λάθη σαν αυτά που έκαναν οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ στην Τρίπολη πληρώνονται ακριβά στάθηκε ο Τιμούρ Κετσπάγια.

Κετσπάγια: «Τέτοια λάθη πληρώνονται ακριβά»
Ο Γεωργιανός τεχνικός τόνισε πως ήταν κυρίαρχοι μέχρι το δεύτερο γκολ του Αστέρα και μετά δεν μπορούσαν να αντιδράσουν και να το «γυρίσουν». Περιμένει το ντέρμπι με την Ομόνοια την ερχόμενη Δευτέρα και εξέφρασε την πικρία του για την εξέλιξη του ματς στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Αναλυτικά: «Τι να σχολιάσω για το ματς; Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Αστέρα για τη φιλοξενία. Όλες αυτές τις μέρες ήταν κοντά μας. Τους ευχαριστούμε πολύ.

Μέχρι να δεχτούμε το δεύτερο γκολ, ήμασταν κυρίαρχοι. Είδατε ότι η κατοχή της μπάλας ήταν για εμάς, αλλά, όταν κάνεις τέτοια λάθη στην Ευρώπη, δεν συγχωρούνται. Δυστυχώς, αυτά πάθαμε εμείς σήμερα. Κάναμε δύο λάθη στο πρώτο ημίχρονο, δεχτήκαμε δύο γκολ και τέλειωσε το ματς. Κάναμε αρκετά αμυντικά λάθη και ο Αστέρας μας τιμώρησε. Προσπαθήσαμε μετά, αλλά ήταν δύσκολο.

Προσπαθούμε να παίξουμε με την μπάλα από πίσω. Ήταν συνέχεια από το παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας τα πολλά λάθη. Όσα έγιναν, πρέπει να κάτσουμε να τα σκεφτούμε. Εμείς έχουμε το ντέρμπι με την Ομόνοια τώρα. Είμαι στεναχωρημένος, ήρθαμε για να νικήσουμε, όμως, με τέτοια λάθη, δύσκολα παίρνεις το αποτέλεσμα που θέλεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: