Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Μαυροειδής: «Άλλη ομάδα από το Κύπελλο ο Κόροιβος»

Καμία ομοιότητα με τον αγώνα Κυπέλλου στον οποίο η Κηφισιά νίκησε δεν έχει ο προσεχής αγώνας με τον Κόροιβο στο Ζηρίνειο, όπως δήλωσε ο Δημήτρης Μαυροειδής, που δεν επαναπαύευται στη νίκη στα Τρίκαλα.

Μαυροειδής: «Άλλη ομάδα από το Κύπελλο ο Κόροιβος»
Αναλυτικά, ο έμπειρος σέντερ ανέφερε στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

Το προηγούμενο Σάββατο πετύχαμε μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε μια καλή ομάδα ειδικά μέσα στην έδρα της. Ελέγξαμε το ρυθμό του αγώνα που ήταν και το πρωταρχικό μας μέλημα για σχεδόν 40 λεπτά εκτός από τα 2-3 λεπτά στο τέλος που κάναμε κάποια παιδικά λάθη.Ευτυχώς , δε μας στοίχισαν και τελικά πήραμε άλλο ένα ροζ φύλλο αγώνα.

Αυτή η εβδομάδα κύλησε καλά.Είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι και είχαμε την επιθυμία να δουλέψουμε κι άλλο γιατί το πιο σημαντικό είναι να μην επαναπαύεσαι και να δουλεύεις καθημερινά ώστε να φτάσεις πιο ψηλά.

Με τον Κόροιβο αναμετρηθήκαμε και στο Κύπελλο πριν από ένα μήνα περίπου αλλά τώρα είναι μια εντελώς διαφορετική ομάδα.Είναι πολύ πιο δεμένοι τώρα με καλές προσθήκες.Επίσης, έχει έμπειρους Έλληνες και Αμερικάνους οι οποίοι είναι γνώστες της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.Έχουμε δουλέψει πολύ πάνω στον τρόπο που παίζουν και στα ατού τους και έχουμε δει τις αδυναμίεςτους.Όπως σε κάθε αγώνα έτσι και τώρα είναι στο χέρι μας να παρουσιαστούμε αύριο όπως πρέπει και αν ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή μας δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα πιστεύω.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: