Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Μέχρι αύριο του προπονητή!

Στραματσιόνι και Παούνοβιτς «κονταροχτυπιούνται» για τη θέση του νέου προπονητή στον Παναθηναϊκό, με τις πιθανότητες να είναι μοιρασμένες. Αύριο αναμένεται η τελική απόφαση.

Μέχρι αύριο του προπονητή

Ο Λεωνίδας Βόκολος συναντήθηκε χθες με τον Αντρέα Στραματσιόνι στο Μιλάνο και παρά το γεγονός ότι τα ιταλικά Μέσα κάνουν λόγο για βέβαιη συμφωνία, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Η συζήτηση πήγε καλά, ο 39χρονος ζήτησε περίπου 700.000. για συμβόλαιο 2,5 ετών, συν δυο συνεργάτες (βοηθός, γυμναστής) και ο τεχνικός διευθυντής των «πράσινων» του απάντησε πως θα μιλήσει με τον Γιάννη Αλαφούζο και θα ενημερωθεί.

Σήμερα, ο Βόκολος θα μιλήσει από κοντά με τον Βέλικο Παούνοβιτς στη Μαδρίτη. Το όνομα του Σέρβου πάντα «παίζει», ενώ μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για επιλογή του προέδρου της ΠΑΕ.

Αυτή τη στιγμή οι δυο τους, Στραματσιόνι και Παούνοβιτς, μοιράζονται τις πιθανότητες για τον επόμενο προπονητή, τη στιγμή που εκκρεμεί και μια επαφή με τον τρίτο υποψήφιο, το όνομα του οποίου δεν έχει γίνει γνωστό.

Αυτή τη στιγμή, οι δυο πρώτοι, Στραματσιόνι και Παούνοβιτς, μοιράζονται τις πιθανότητες και όλα δείχνουν ότι μέχρι αύριο η υπόθεση θα έχει κλείσει και θα γνωρίζουμε τον επόμενο προπονητή του Παναθηναϊκού.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: