Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Αποθέωση και απογοήτευση για Ιβάν!

Το απόλυτο… κοντράστ συναισθημάτων έζησε χθες ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος γνώρισε την αποθέωση από ομογενείς που βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου της Κράσνονταρ και απογοητεύτηκε από την ήττα του ΠΑΟΚ.

Αποθέωση και απογοήτευση για Ιβάν
Στιγμές χαράς και ευγνωμοσύνης από ομογενείς που βρέθηκαν στο γήπεδο της Κράσνονταρ για να παρακολουθήσουν και να στηρίξουν τον ΠΑΟΚ στον χθεσινοβραδινό του αγώνα έζησε ο Ιβάν Σαββίδης.

Συγκεκριμένα, περίπου 600 ομογενείς από την γύρω περιοχή ήταν εφοδιασμένοι με ελληνικές σημαίες και φώναζαν ρυθμικά το όνομα του ισχυρού άνδρα του «Δικεφάλου του Βορρά».

Ωστόσο, η χαρά του μεγαλομετόχου της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ δεν κράτησε για πολύ, αφού απογοητεύτηκε από την ήττα της ομάδας από το ρωσικό σύλλογο και ήταν εμφανώς προβληματισμένος από το νέο αρνητικό αποτέλεσμα.

«Δεν μου άρεσε η ομάδα. Δεν ήταν καλή», τόνισε μετά το τέλος ο Σαββίδης στη Live Sport, ο οποίος θέλησε στη συνέχεια να στείλει ένα αισιόδοξο μήνυμα: «Προχωράμε σιγά-σιγά. Θα δούμε τι θα κάνουμε για το καλό της ομάδας» και στο τέλος δεν παρέλειψε να σχολιάσει και την παρουσία του κόσμου: «Ήταν φανταστικοί. Χαίρομαι πάρα πολύ για τον κόσμο που φώναζε το όνομα του ΠΑΟΚ». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: