Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Μαλεζάς: «Να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες πρόκρισης»

Στο ότι οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα πρέπει να εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητες για την πρόκριση στους «32» του Europa league στάθηκε ο Γιαννης Μαλεζάς μετά την ήττα στο Κράσνοντσρ.

Μαλεζάς: «Να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες πρόκρισης»
Ο σέντερ μπακ του «Δικεφάλου» τόνισε πως μετά το πρώτο γκολ επηρεάστηκαν ψυχολογικά, πως είχαν κάποιες ευκαιρίες για να σκοράρουν, ζήτησε υπομονή για τη συνέχεια σε όλες τις διοργανώσεις και περιμένει η ομάδα να δείξει κάτι καλό τα επόμενα χρόνια.

Αναλυτικά: «Αντιμετωπίσαμε μια ποιοτική ομάδα. Δεχτήκαμε ένα ‘κρύο’ γκολ και άλλαξε η ροή του αγώνα. Προσπαθήσαμε με μια κεφαλιά του Τζιόλη στο πρώτο ημίχρονο να ισοφαρίσουμε και θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι. Είμαστε πολύ πικραμένοι, γιατί θέλαμε κάτι παραπάνω από αυτό το παιχνίδι.

Έχουμε λίγες πιθανότητες πρόκρισης, αλλά θα πρέπει να τις εξαντλήσουμε. Πρέπει να νικήσουμε την Καμπάλα και, αναλόγως με το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα, να δούμε τι μπορούμε να πάρουμε.

Κάθε παιχνίδι βλέπουμε τι έχουμε κάνει. Μπορεί να ήμασταν ακίνδυνοι, αλλά είχαμε δυο-τρεις ευκαιρίες με μια καλή πάσα να κάνουμε κάτι καλό. Και οι άλλοι παίζουν ποδόσφαιρο, όμως, και αμύνθηκαν καλά σε αυτές τις περιπτώσεις.

Ξέρω πολύ τα καλά του ΠΑΟΚ και νομίζω ότι αυτό που πρέπει να έχουμε, είναι υπομονή. Όταν κάτι ‘χτίζεται’ σε σταθερές βάσεις, αξίζει την υπομονή όλων. Την πρώτη χρονιά του Σάντος υπήρχε γκρίνια, έξω και γύρω από την ομάδα, αλλά τα επόμενα δύο χρόνια είδατε τι ποδόσφαιρο έπαιξε η ομάδα εκείνη και ακόμα λέμε για αυτή.

Το ποδόσφαιρο χρειάζεται υπομονή και πολλή δουλειά, που κάνουμε. Χρειάζεται υπομονή και λίγο τύχη που τη στερηθήκαμε σε κάποια παιχνίδια.Προσπαθώ, όποτε μπαίνω μέσα, να δικαιώνω τον εαυτό μου και τον προπονητή που με επιλέγει.

Ας κάνουμε υπομονή για να κάνουμε κάτι καλό, για να μπορέσουμε να ελπίζουμε να κάνουμε σε κάτι τα επόμενα χρόνια. Πρέπει να κοιτάμε όλοι να ‘χτιστεί’ μια ομάδα. Μας στεναχωρεί που χάσαμε ένα παιχνίδι, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε πως θα ‘χτίσουμε’ μια ομάδα για το μέλλον, η οποία μέσα σε τέσσερα-πέντε χρόνια θα γίνεται καλύτερη.

Βλέπω ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά στην προπόνηση και αυτό βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο. Είναι καινούργια φιλοσοφία και δεν μπορούν να βγουν όλα τώρα στο 100%. Ας έχουμε υπομονή, γιατί αυτή η προσπάθεια αξίζει».

Ο Χάρης Χαρίσης συμπλήρωσε πως: «Δεν είναι ευχάριστο το γεγονός πως το σημερινό παιχνίδι δεν συνοδεύτηκε με νίκη ή έστω ένα θετικό αποτέλεσμα. Προσωπικά, θα προτιμούσα να μην πήγαινα καλά και να έπαιρνε αποτέλεσμα η ομάδα.

Θεωρώ ότι ήρθαμε εδώ να παίξουμε αμυντικά και, σε κάποια αντεπίθεση, να πετύχουμε κάποιο τέρμα. Το καταφέραμε αρκετά καλά, αλλά δεχτήκαμε ένα γκολ σε μια φάση ποιότητας του αντιπάλου.

Καταφέραμε, με τη σειρά μας, να πετύχουμε ένα γκολ, αλλά ήταν αργά.Η Κράσνονταρ δεν είναι καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ. Είναι ισάξιες οι ομάδες. Ήμασταν και λίγο άτυχοι, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

Δεν ξέρω τι γινόταν τα προηγούμενα χρόνια, σίγουρα τώρα ο ΠΑΟΚ είναι σε καλύτερο επίπεδο Δεν βγήκαν όλα σήμερα, αλλά υπήρχαν διαστήματα που ήμασταν καλοί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: