Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Γιαννόπουλος: «Να κάνουμε μια νέα αρχή»

Ευκαιρία για μια νέα αρχή αποτελεί για το Ρέθυμνο Cretan Kings το ερχόμενο ματς με τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον Χάρη Γιαννόπουλο, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του θα τα δώσει όλα για τη νίκη.

Γιαννόπουλος: «Να κάνουμε μια νέα αρχή»
Θα τα δώσουν όλα οι παίκτες του Ρεθύμνου Cretan Kings σύμφωνα με όσα έγραψε ο Χάρης Γιαννόπουλος στο blog του στην επίσημη σελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Ο 26χρονος shooting guard τόνισε πως το παιχνίδι είναι ευκαιρία για μια νέα αρχή και για το δεύτερο δίποντο της φετινής σεζόν, ενώ στο καθιερωμένο τραγούδι της εβδομάδες δημοσίευσε το «Immigrant Song » των Led Zeppelin, που σαφώς παραπέμπει στο προσφυγικό ζήτημα.

Αναλυτικά:

«Το αυριανό παιχνίδι θα είναι ένα από τα πιο δυνατά της χρονιάς. Ο ΠΑΟΚ πρόσθεσε τον Σοφοκλή κι εμείς φέραμε δυο ψηλούς για να αντικαταστήσουν τον τραυματία «Κάμπε» (που αν και μπαίνει για χειρουργείο την επομένη εβδομάδα κάποιοι νόμιζαν ότι κάρφωνε στον Καββαδά στο παιχνίδι με τον Αρκαδικό) και τον Ντέρεκ, ο οποίος δυστυχώς δεν προσαρμόστηκε. Έχουμε περίπου τους ίδιους στόχους σαν ομάδες, ενώ από ότι γνωρίζω και από την εμπειρία μου στο παιχνίδι Κυπέλλου, παραδοσιακά τα ματς Ρέθυμνο Cretan Kings – ΠΑΟΚ είναι ντέρμπι. Στο Κύπελλο υπήρξαν ανατροπές στο σκορ, πολύ ξύλο κι ένα φινάλε που κρίθηκε σε δύο αποφάσεις σε άμυνα κι επίθεση. Αποφάσεις παικτών πάντα, όχι φυσικά διαιτητών.

Το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ είναι σημαντικό από πολλές πλευρές. Είναι μια ευκαιρία να διορθώσουμε το κακό αποτέλεσμα της Τρίπολης και να κάνουμε μία νέα αρχή, αρχής γενομένης από την αυριανή αναμέτρηση. Μια νίκη η οποία θα μας φέρει δυο παιχνίδια μπροστά από τον ΠΑΟΚ και ψυχολογική ώθηση που θα μας επιτρέψει να κάνουμε ένα δυνατό σερί στην συνέχεια του πρωταθλήματος! Από την πλευρά μας υποσχόμαστε ότι θα τα δώσουμε όλα για να πανηγυρίσουμε το 2ο μας δίποντο στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Ελπίζουμε ότι ο κόσμος μας θα δώσει βροντερό παρών για να μας βοηθήσει στην προσπάθεια μας.

Νίκη αύριο σε έναν από τους τελικούς του φετινού πρωταθλήματος σε ένα γεμάτο γήπεδο! Αυτό χρειάζεται η ομάδα… την φωνή και την στήριξη όλων!

Song of the week:





Δεν υπάρχουν σχόλια: