Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Ο Μέσι εναντίον μιας γυναίκας κι ενός τύπου που παίζει στη Φλίτγουντ (vids)

Μερικά μεγάλα ονόματα, όπως αυτά των Μέσι και Τέβες, αλλά και κάποιοι λιγότερο γνωστοί, για παράδειγμα ο Ντέιβιντ Μπολ της Φλίτγουντ, διεκδικούν το φετινό βραβείο για το ωραιότερο γκολ της χρονιάς.

Ο Μέσι εναντίον μιας γυναίκας κι ενός τύπου που παίζει στη Φλίτγουντ (vids)
Σίγουρα παίκτες στα… κυβικά του Μέσι μας έχουν χαρίσει μερικά εντυπωσιακά γκολ και δεν είναι λίγες οι φορές που μας έχουν αφήσει με το στόμα ανοιχτό.
Ωστόσο έχει αποδειχτεί, ότι τα όμορφα τέρματα δεν αποτελούν αποκλειστικό προνόμιο μεγάλων παικτών ούτε μπαίνουν μόνο σε κατάμεστα, δίχως ψεγάδια γήπεδα.

Συχνά, παίκτες που αγωνίζονται σε πολύ πιο ταπεινές διοργανώσεις, μπροστά σε ελάχιστο κόσμο έχουν καταφέρει να γίνουν viral και να διεκδικούν το βαρύτιμο βραβείο «Φέρεντς Πούσκας», το οποίο απονέμει η FIFA για το καλύτερο γκολ της χρονιάς.

Στη φετινή λίστα μπορεί να δει κανείς λογής-λογής ονόματα. Από τον κατά πολλούς κορυφαίο ποδοσφαιριστή του πλανήτη, Λιονελ Μέσι, μέχρι τον Ντέιβιντ Μπολ που αγωνίζεται στην ταπεινή Φλίτγουντ, της οποίας ο κόσμος κατά βάση αντιλήφθηκε την ύπαρξή λόγω του στοιχήματος.

Ο ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα είναι υποψήφιος για το εκπληκτικό τέρμα που σημείωσε στον τελικό Κυπέλλου Ισπανίας απέναντι στη Μπιλμπάο χαζεύοντας τη μισή αντίπαλη ομάδα με μια φανταστική κούρσα από τα δεξιά.



Δείτε τώρα και το κατόρθωμα του Ντέιβιντ Μπολ σε ματς απέναντι στην Πρέστον:



Μεταξύ των υποψηφίων είναι και μια γυναίκα, η Κάρλι Λόιντ, η οποία με την εθνική ομάδα των ΗΠΑ κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο. Η ίδια ήταν η απόλυτη πρωταγωνίστρια του ματς αφού πέτυχε χατ-τρικ, αφήνοντας το καλύτερο για το τέλος.


Αναλυτικά η λίστα:
Ντέιβιντ Μπολ
Γκονσάλο Κάστρο
Αλεσάντρο Φλορέντσι
Βέντελ Λίρα
Κάρλι Λόιντ
Λιονέλ Μέσι
Φιλίπ Μεξές
Μαρσέλ Ντζενγκ
Εστέμπαν Ραμίρες
Κάρλος Τέβες *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: