Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Με τον Ιντέγε κι εγώ γκολ θα έβαζα!!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr δύο λόγια για τον καινούργιο σέντερ φορ του Ολυμπιακού.

Με τον Ιντέγε κι εγώ γκολ θα έβαζα!

• Αλλά ο Ιντέγε Μπράουν αποδεικνύεται ένας επιθετικός-χρυσάφι για τον Ολυμπιακό! Γιατί δεν είναι μόνο ένας πολύ καλός σέντερ φορ, αλλά είναι ένας σέντερ φορ που παίζει για την ομάδα. Και, πιστέψτε με, δεν είναι πολλοί οι σέντερ φορ τέτοιου τύπου, που παίζουν για την ομάδα.

• Κι εγώ ειλικρινά λέω μακάρι να συνεχίσει έτσι το παιδί και να μην παρασυρθεί κι αυτός από το γενικό κανόνα. Και μακάρι να παραδειγματιστούν κι οι άλλοι συμπαίκτες του και να γίνουν κι αυτοί ανάλογα ομαδικοί.

• Ο Ιντέγε σε αυτό το ξεκίνημά του στον Ολυμπιακό, περισσότερα γκολ έχει φτιάξει, παρά έχει βάλει! Κι αυτό δεν είναι «τρόπος του λέγειν». Έχει δημιουργήσει έξι γκολ (το 6ο ήταν το 1-1 του Πάρντο με την Ντιναμό) κι έχει βάλει τέσσερα!

• Κι επαναλαμβάνω μακάρι να συνεχίσει έτσι. Και στο τέλος να έχει βάλει 12 γκολ και να έχει φτιάξει 18! Μαγκιά μεγάλη θα είναι για τον Αφρικάνο, που και πέναλτι κερδίζει κι από τα πλάγια (δεξιά η, αριστερά) βγαίνει και συνεργάζεται άψογα με Φορτούνη και Ντουρμάζ και Πάρντο. Κι αν, λέω εγώ, έπαιρνε και καλύτερες και περισσότερες πάσες από τους άλλους ερυθρόλευκους, τώρα δεν θα είχε τέσσερα, αλλά οκτώ γκολ στο ενεργητικό του.

• Τέλος πάντων, θέλω να πω ότι έναν σέντερ φορ επιτέλους ας μην τον βλέπουμε μόνο με τα πόσα γκολ βάζει, αλλά και με τη δουλειά που κάνει για την ομάδα. Γιατί με τον Ιντέγε σέντερ φορ, κι εγώ δίπλα του γκολ θα έβαζα! *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: