Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Δείξε Ιβάν Σαββίδη ότι έχεις αλλάξει νοοτροπία!!

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης γράφει στο sport-fm.gr για την εμπιστοσύνη που θα πρέπει να δείξει ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ όσο η ομάδα του αποτυγχάνει.

Δείξε Ιβάν Σαββίδη ότι έχεις αλλάξει νοοτροπία

Ετσι τουλάχιστον αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ.

Την ώρα που όλοι ασχολούνται με το 3-5-2 που έγινε 4-4-2 και που δεν δούλεψε καθόλου καλά και εξέθεσε όλους μαζί στον ΠΑΟΚ, θα πρέπει να κοιτάξουμε κάτι άλλο. Γιατί είμαστε τελικά υποχρεωμένοι να συζητήσουμε κάτι πολύ πιο σημαντικό από ένα παιχνίδι ακόμη κι αν αυτό έκρινε την φετινή πορεία της ομάδας. Ετσι κι αλλιώς, είπαμε (ο Τούντορ το είπε ή του ξέφυγε…) θα επικεντρώσει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Θέλω να σας πω, λοιπόν, ότι πιο σημαντικό είναι τελικά, αν ο Σαββίδης ακούσει τον Αρνεσεν και τον εμπιστευθεί και την ίδια εμπιστοσύνη δείξει στον Τούντορ. Να τον υποστηρίξει μέχρι το τέλος, να τον υποχρεώσει να πετύχει, προσφέροντας όλα τα μέσα.

Μην του ζητάτε να πάρει το πρωτάθλημα επειδή έτσι θέλετε ενώ ο Ολυμπιακός έχει ρόστερ που στοιχίζει τα πενταπλάσια από αυτό του ΠΑΟΚ. Μην απαιτείται να αποκτήσει ταυτότητα η ομάδα που φτιάχτηκε με μερεμέτια μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου. Μην νομίζετε ότι θα πρέπει να δακρύσετε γιατί χάθηκαν 500 χιλιάρικα από τον αποκλεισμό στο Europa League.

Υπάρχει αυτό που πρέπει να έχει ήδη αλλάξει και λέγεται νοοτροπία των παραγόντων, που δεν εμπιστεύονται τις επιλογές τους και μοιάζουν να τους μισούν όταν δεν αποδίδουν, δεν φέρνουν τα αποτελέσματα που επιθυμούν οι ίδιοι και ο λαός.

Λάθος! Αφήστε τον να δουλέψει, αφήστε τον να τελειώσει τη δουλειά και κάντε αυτό που υποσχεθήκατε, ενισχύστε σοβαρά την ομάδα. Τέρμα τα πασαλείμματα και ποδοσφαιριστές που είναι μέτριοι, δεν είναι ανταγωνιστικοί, αλλά έχουν μικρό βεληνεκές και εξίσου μικρές πιθανότητες να φτάσουν με τον ΠΑΟΚ σε έναν τίτλο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: