Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Τσιάρας: «Νιώθω περίεργα»

Δύσκολο για... προφανείς λόγος, αλλά και ιδιαίτερο για τον ίδιο μιας και θα αντιμετωπίσει την προηγούμενη ομάδα του χαρακτήρισε ο Γιώργος Τσιάρας τον αγώνα των Τρικάλων με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Τσιάρας: «Νιώθω περίεργα»
Αναλυτικά, ο έμπειρος φόργουορντ ανέφερε στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

Μετά από μια άσχημη ήττα στο προηγούμενο παιχνίδι μας από την Κηφισιά ήμασταν πολύ στεναχωρημένοι όλοι στην ομάδα. Και αυτό γιατί φέτος όλοι μας (παίκτες,προπονητές,διοίκηση) έχουμε φιλοδοξίες για το κάτι παραπάνω, και ήττες μέσα στο σπίτι μας πονάνε.

Σίγουρα ακόμη δεν παίζουμε το μπάσκετ που θέλει ο προπονητής μας. Κάνουμε πολλά λάθη σε άμυνα και επίθεση κ αυτά μας στοιχίζουν. Από τη μια είναι λογικό να έχουμε νεκρά διαστήματα στο παιχνίδι μας,γιατί είμαστε νέα ομάδα και ακόμη είναι αρχές Νοέμβρη. Δουλεύουμε πάνω στα λάθη μας και πιστεύω ότι θα βελτιωθούμε σύντομα.

Το Σάββατο έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ σοβαρή και σκληρή ομάδα. Θα πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί και προσηλωμένοι στο πλάνο μας,γιατί ο Άρης δε συγχωρεί λάθη. Κατά τη γνώμη μου φέτος ο Άρης είναι πολύ δυνατός και αυτό το δείχνει η όλη εικόνα του και το σερί νικών που έχει πετύχει. Νομίζω ότι με τη βοήθεια που έχει από τον φανταστικό του λαό φέτος θα πετύχει σπουδαία πράγματα.

Προσωπικά νοιώθω πολύ περίεργα που θα παίξω αντίπαλος του Άρη στο «Nick Galis Hall».

Ας ευχαριστηθούμε το παιχνίδι...

Δεν υπάρχουν σχόλια: