Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Έπεσαν... κουμπουριές στην Κέρκυρα!!


Έπεσαν... κουμπουριές στην Κέρκυρα


Ο Εργοτέλης πήρε σπουδαίο διπλό με 2-1 μέσα στην Κέρκυρα, ξεφεύγοντας από τη ζώνη του υποβιβασμού και αφήνοντας τους Φαίακες στο -4 από την κορυφή.

Δύο... κουμπουριές έριξε ο Εργοτέλης μέσα στην Κέρκυρα, επικρατώντας 2-1, ξεφεύγοντας από τα... χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας και αφήνοντας τους Φαίακες στο -4 από την κορυφή.

Το ματς είχε εξ αρχής τρομερό ρυθμό με τις δύο ομάδες να παίζουν ανοικτά. Μάλιστα, ο Εργοτέλης ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 16', όταν ο Μάνος με ωραία σέντρα βρήκε στο δεύτερο δοκάρι τον Κούρτι, με τον τελευταίο να σκοράρει με καρφωτή κεφαλιά. Ωστόσο δέκα λεπτά αργότερα, ο διαιτητής Φωτιάδης υπέδειξε πέναλτι για χέρι του Άλμπι, κάτι που δεν φαίνεται να υπάρχει από το ριπλέι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γκομές, αλλά ο Αθανασίου απέκρουσε και στην επαναφορά ο Κόντος πήρε το ριμπάουντ αλλά σούταρε ψηλά άουτ.

Η Κέρκυρα πίεζε για την ισοφάριση και στο πρώτο λεπτό τω καθυστερήσεων κέρδισε νέο πέναλτι με τον Άλμπι να υποπέφτει ξανά στην παράβαση. Αυτή τη φορά η υπόδειξη του διαιτητή ήταν σωστή, όπως και η εκτέλεση του Σουάνη που έφερε το ματς στα ίσια.

Στην επανάληψη, ο πολύ καλός ρυθμός διατηρήθηκε στο ματς, οι γηπεδούχοι είχαν πολλές ευκαιρίες να σκοράρουν αλλά έπεσαν πάνω στον τρομερό Αθανασίου και στο 77’ οι Κρητικοί πάγωσαν το ΕΑΚ με κεφαλιά του Μάνου. Μέχρι να ολοκληρωθεί το παιχνίδι, ο Εργοτέλης είχε δύο τρομερές χαμένες ευκαιρίες και λίγο έλειψε να το πληρώσει στο 90+4’, όταν ο Αθανασίου έσωσε εκ νέου την εστία του σε κεφαλιά του Ζορμπά.

Τα αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής

Κυριακή 20/12


Αχαρναϊκός-Ζάκυνθος 1-0
(76’ Μουστάκης)

Λαμία-Πανσερραϊκός 2-0
(53’ Τζόκιτς, 82’ Νατσιόπουλος)

Παναιγιάλειος-Αναγέννηση Καρδίτσας 0-0

Αγροτικός Αστέρας-Κισσαμικός 0-0

ΑΕΛ-Τρίκαλα 2-0
(74', 80' Μαρουκάκης)

Δευτέρα 21/12
Πανελευσινιακός-Χανιά 3-1
(66' Πλαβούκος, 87' Κορνελάτος, 89' Τσολακίδης / 57' Γκέσιος)

Καλλιθέα-Ολυμπιακός Βόλου 1-0
(67' Φράγκος)

Παναχαϊκή-Απόλλων Σμύρνης 0-2
(31', 77' Βάντερσον)

Κέρκυρα-Εργοτέλης 1-2
(45+2' Σουάνης πέν / 16' Κούρτι, 77' Μάνος)

Η επόμενη (14η) αγωνιστική
Κυριακή 10/01
Αγροτικός Αστέρας-Πανελευσινιακός
Χανιά-Αχαρναϊκός
Κισσαμικός-Καλλιθέα
Ζάκυνθος-Λαμία
Ολυμπιακός Βόλου-Παναχαϊκή
Πανσερραϊκός-ΑΕΛ
Απόλλων Σμύρνης-Κέρκυρα
Τρίκαλα-Παναιγιάλειος
Αναγέννηση Καρδίτσας-Εργοτέλης *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: