Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Ρίχνει το κασέ του για τη Γιουνάιτεντ ο Μουρίνιο!!


Ρίχνει το κασέ του για τη Γιουνάιτεντ ο Μουρίνιο

Οι πολυτέλειες της Τσέλσι αποτελούν πλέον παρελθόν για τον Πορτογάλο τεχνικό καθώς σε περίπτωση που πάει στην Γιουνάιτεντ θα δει τις απολαβές του να κόβονται στη μέση.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι ο Νο1 υποψήφιος αντικαταστάτης του Λουίς Φαν Χάαλ στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σε περίπτωση που η διοίκηση δεν επιτρέψει στον τελευταίο να ολοκληρώσει το έργο και το συμβόλαιό του. Επίσης είναι κοινό μυστικό ότι αυτός είναι πλέον ο διακαής πόθος του Special One. Τέτοιου είδους επιθυμίες όμως, απαιτούν και τις ανάλογες θυσίες.

Στην προκειμένη περίπτωση, ο 52χρονος προπονητής θα πρέπει να κάνει ένα σεβαστό σκόντο στις αποδοχές του. Για την ακρίβεια, θα πρέπει να δεχθεί μία μείωση της τάξης περίπου 50%. Κι εκεί που με το ετήσιο συμβόλαιο των 16 εκατ. ευρώ στην Τσέλσι κρατούσε γερά τον τίτλο του πιο ακριβοπληρωμένου τεχνικού στην Πρέμιερ Λιγκ, θα αναγκαστεί να αφήσει τον θρόνο του για τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και για 8 εκατ. ευρώ, όση είναι περίπου και η αμοιβή του Φαν Χάαλ αυτή την στιγμή.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: