Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Group Therapy στην ΑΕΚ: Τι είπαν Πογέτ-Αραβίδης-Τζεμπούρ!!


Group Therapy στην ΑΕΚ: Τι είπαν Πογέτ-Αραβίδης-Τζεμπούρ

Λίγο μετά την ήττα-σοκ απ’ τον Λεβαδειακό, Πογέτ και παίκτες κλείστηκαν στα αποδυτήρια. «Να είστε προσεκτικοί, θα αλλάξουν πολλά» είπε με νόημα ο Ουρουγουανός. «Ήμασταν ένα μάτσο-χάλια», προστέθηκε.

«Σκασμένοι» όλοι στην ΑΕΚ μετά την ήττα-σοκ από τον Λεβαδειακό που... υποχρεώνει την Ένωση σε «μαύρα Χριστούγεννα».

Αφότου τέλειωσε η αναμέτρηση, οι παίκτες και ο Γκουστάβο Πογέτ κλείστηκαν στα αποδυτήρια όπου υπήρξαν ομιλίες αυτοκριτικής, αλλά και... ανάκαμψης.

«Η σημερινή μέρα μου δίδαξε πολλά. Δεν καταλαβαίνω γιατί παίξατε έτσι, όμως, όπως και να ‘χει μαζί κερδίζουμε και μαζί χάνουμε. Σαν ομάδα. Από ‘δω και πέρα πρέπει όλοι να είστε προσεκτικοί, γιατί θα αλλάξουν πάρα πολλά…» είπε και με νόημα ο Ουρουγουανός τεχνικός των κιτρινόμαυρων.

Από 'κει και πέρα, τον λόγο πήραν οι εκ των αρχηγών, Ραφίκ Τζεμπούρ και Χρήστος Αραβίδης. Ο πρώτος είπε προς τους συμπαίκτες του: «Πρέπει να καταλάβουμε όλοι πως πρέπει να δίνουμε παραπάνω απ/ όσα μπορούμε. Όλοι έχουμε ευθύνη το σημαντικό είναι να δουλέψουμε όλοι για να φτάσουμε εκεί που πρέπει».

Ο Έλληνας φορ τα είπε σε... πιο σκληρή γλώσσα: «Σήμερα ήμασταν ένα μάτσο χάλια. Έγιναν κάποια προσωπικά λάθη, αλλά φταίμε όλοι. Δεν γίνεται να έχουμε αυτή την εικόνα. Πρέπει να καταλάβουμε ότι όλοι παίζουμε στην ΑΕΚ, πρέπει να καταλάβουμε ότι όποιος παίζει στην ΑΕΚ είναι και ο καλύτερος παίκτης. Και γι’ αυτό παίζει σ’ αυτή την ομάδα».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: