Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

«Ανάγκη να στηρίζουμε τέτοιες προσπάθειες»


«Ανάγκη να στηρίζουμε τέτοιες προσπάθειες»

Ο Χρήστος Αραβίδης στάθηκε στη σημασίας του φιλικού που θα δώσει η ΑΕΚ με την εθνική ομάδα αστέγων στις 29 Δεκεμβρίου.

«Στην εποχή τη σημερινή, έχουμε ανάγκη να στηρίζουμε τέτοιες προσπάθειες. Συνανθρώπους μας που δεν έχουν τις ίδιες δυνατότητες, μ’ εμάς»... Ο Χρήστος Αραβίδης στάθηκε στη σημασία που έχει το φιλικό παιχνίδι της ΑΕΚ με την εθνική ομάδα αστέγων στις 29 Δεκεμβρίου στη συνέντευξη Τύπου που έγινε σήμερα το μεσημέρι.

«Εμείς θέλουμε να στηρίξουμε και να βάλουμε τα δυνατά μας ώστε αυτό το φιλικό να ανοίξει τον δρόμο για να κάνουμε κάτι δυνατότερο. Μέσα στο γήπεδο να λύνονται όλα τα προβλήματα, δίνουμε χαρά σε ανθρώπους, παίζοντας ποδόσφαιρο, που για μερικές ανθρώπους είναι μέσο διαφυγής από τα προβλήματα. Ας είναι το πρώτο και όχι το τελευταίο γεγονός που θα στηρίξουμε. Το να μπορώ να συμμετάσχω σε μια τέτοια εκδήλωση, ως παίκτης της ΑΕΚ, είναι ιδιαίτερα τιμητικό. Θα μπορούσα να χαρίσω πολλά από τα γκολ μου, αν κάποιος μου έλεγε πως αυτό θα εξασφάλιζε ένα καλύτερο μέλλον γι αυτά τα παιδιά», τόνισε ο Αραβίδης ο οποίος εκπροσώπησε την Ένωση.

Από την άλλη πλευρά, ο Αλέξανδρος Καϊάφας, αρχηγός της εθνικής αστέγων επισήμανε:

«Μου είναι μεγάλη τιμή να είμαι σ’ αυτή την ομάδα και να παίξω σ’ αυτό το φιλικό. Είναι μεγάλη μου τιμή, γιατί την ΑΕΚ την υποστηρίζω από μικρό παιδί. Και θα έρθω αντιμέτωπος μ’ αυτούς που βλέπω από την εξέδρα. Είναι όνειρο ζωής αυτό το παιχνίδι. Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα. Αλλά αν μου δοθεί η ευκαιρία να σκοράρω, θα σκοράρω».

Τέλος, ο Χρήστος Αλεφάντης υποστήριξε...

«Εμείς παίζουμε μπάλα όχι για να γίνουμε καλοί ποδοσφαιριστές, αλλά καλύτεροι άνθρωποι. Αν έρθετε σε μια προπόνηση της εθνικής αστέγων, θα δείτε πως δεν έχουμε πινακάκια με συστήματα. Μιλάμε για αγάπη και για αλληλεγγύη και κοιτάμε πως μέσα απ’ αυτό το καταπληκτικό παιχνίδι που είναι το ποδόσφαιρο, να έρθει ο ένας πιο κοντά στον άλλον. Και μέσα από το ποδόσφαιρο, να κερδίσουμε τις ίδιες μας τις ζωές. Το ποδόσφαιρο, είναι ένα κοινωνικό εργαλείο. Και προσπαθούμε να το αξιοποιήσουμε για να βοηθήσουμε κάποιους ανθρώπους και οι ίδιοι να βοηθήσουν τους εαυτούς τους. Ο αγώνας θα είναι μια καταπληκτική ευκαιρία, να έρθουμε όλοι πιο κοντά και να μιλήσουμε για την αγάπη και την αλληλεγγύη»
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: