Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Οργή Αλαφούζου, παίρνει… σκούπα!!


Οργή Αλαφούζου, παίρνει… σκούπα

Έντονα ενοχλημένος από την εικόνα του Παναθηναϊκού στην Κομοτηνή εμφανίζεται ο Γιάννης Αλαφούζος. Τα λέει σήμερα με Φύσσα-Βόκολο. Δεν αποκλείεται να σημειωθούν αποχωρήσεις-εκπλήξεις τον Ιανουάριο!

Οργισμένος από την παρουσία του Παναθηναϊκού στην αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα στον Πανθρακικό (κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο) είναι ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, που έχει στηρίξει πάρα πολύ τους ποδοσφαιριστές και τους είχε τάξει (μέσω των αρχηγών) πριμ για κάθε σερί τριών νικών, θεωρεί ότι ήταν απαράδεκτη η εικόνα των «πράσινων» στην Κομοτηνή.

Από εδώ και πέρα αναμένονται εξελίξεις στο «τριφύλλι» και το αφεντικό του συλλόγου θα περιμένει την επιστροφή των ποδοσφαιριστών (έχει δοθεί ραντεβού για τις 5 το απόγευμα τη Δευτέρα), ώστε να ανακοινώσει τις αποφάσεις του, σύμφωνα με την «Πράσινη».

Τι σημαίνει αυτό; «Παίζει» το σενάριο να επιβληθεί πρόστιμο, όπως έχει προκύψει από χθες, θα μιλήσει στους παίκτες ο Γιάννης Αλαφούζος, ενώ όπως φαίνεται είναι πιθανό να γίνουν αρκετές αλλαγές στην ομάδα. Δεν αποκλείεται να σημειωθούν πιο πολλές αλλαγές στο ρόστερ (είτε λύσεις συμβολαίων, είτε δανεισμοί), απ’ όσες αναμενόταν. Και δεν πρόκειται μόνο για τους παίκτες (Μπούρμπος, Δώνης, Σταματάκης, Ταμπάκης, Αναγνωστόπουλος) που ως γνωστόν δεν υπολογίζονται εδώ και καιρό.

Και αν δεν υπάρξει η δυνατότητα να γίνουν πολλές αλλαγές τον Ιανουάριο θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα γίνουν (συνολικά) και στις επόμενες δύο μεταγραφικές περιόδους. Δηλαδή και σε αυτή του καλοκαιριού.

Εντός της ημέρας αναμένεται να γίνει τελικά η σύσκεψη κορυφής, ανάμεσα σε Γιάννη Αλαφούζο, Αντρέα Στραματσόνι, Τάκη Φύσσα και Λεωνίδα Βόκολο με θέμα το ενδεχόμενο να σημειωθούν μεταγραφές και αποχωρήσεις. Ο Ιταλός έχει σχηματίσει πλέον άποψη για το ρόστερ που έχει στα χέρια του και σήμερα θα γίνουν συζητήσεις για τις εισηγήσεις του Ιταλού τεχνικού που αναμένεται να παραδώσει την έκθεση αξιολόγησης για το δυναμικό της ομάδας του.

«Έχετε καταλάβει που παίζετε;»

Ο 39χρονος τεχνικός τα «έψαλε» στους παίκτες του αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης στην Κομοτηνή, αλλά και πριν την προπόνηση της Δευτέρας. «Έχετε καταλάβει που παίζετε; Έχετε καταλάβει πόσο μεγάλη ομάδα είναι ο Παναθηναϊκός και πόσο βαριά φανέλα φοράτε; Είναι δυνατόν αν έχετε αυτήν την εικόνα στο δεύτερο μέρος; Που είναι το πάθος σας, η προσωπικότητα σας; Δεν θα περάσει έτσι αυτό», τους είπε.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: