Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Όλσεν: «Είμαι έτοιμος να προσφέρω στην ομάδα»


Όλσεν: «Είμαι έτοιμος να προσφέρω στην ομάδα»

Ο Ρόμπιν Όλσεν επεσήμανε ότι πλέον αισθάνεται έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον ΠΑΟΚ.

«Μετά την δύσκολη περίοδο που βίωσα στην αρχή της σεζόν, επέστρεψα πιο δυνατός. Πλέον είμαι έτοιμος και θέλω να προσφέρω στην ομάδα», τόνισε ο τερματοφύλακας του Δικεφάλου του Βορρά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Όλσεν:

Για την μέχρι τώρα παρουσία του στον ΠΑΟΚ:

"Νιώθω καλά, αλλά ήταν ένα σκληρό διάστημα για μένα. Έπρεπε να προσαρμοστώ. Μετά τα τελευταία παιχνίδια που αγωνίστηκα, ωστόσο, νιώθω καλύτερα. Μέχρι το ματς με τον Πλατανιά που τραυματίστηκα. Μετά την δύσκολη περίοδο που βίωσα στην αρχή της σεζόν, επέστρεψα πιο δυνατός. Πλέον είμαι έτοιμος και θέλω να προσφέρω στην ομάδα".

Για την συνέχεια:

"Η άποψή μου είναι ότι από εδώ και πέρα, παιχνίδι με παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ θα εμφανίζεται βελτιωμένος. Μπορούμε να παίξουμε καλύτερα, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Βέβαια, πρώτα αυτό που θέλουμε είναι να έχουμε θετικά αποτελέσματα".

Για την πρώτη παρουσία του Μελίσσα στο πρωτάθλημα:

"Δουλεύει κάθε μέρα στις προπονήσεις και, πλέον, δικαιώθηκε με την πρώτη του συμμετοχή στην μεγάλη κατηγορία. Ήταν πολύ ευχάριστο που τον είδα να αγωνίζεται".

Για τους στόχους της ομάδας την τρέχουσα περίοδο:

"Συμφωνώ με τον Αθανασιάδη ότι στόχοι είναι η κατάκτηση της δεύτερης θέσης και η κατάκτηση του Κυπέλλου".

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ τελευταία δεν πείθει με τις εμφανίσεις του:

"Μέχρι πρότινος δεν είχαμε τα αποτελέσματα που θέλαμε. Η αλήθεια είναι ότι τελευταία δεν παίζουμε τόσο καλά, ωστόσο, κερδίζουμε. Μετά την διακοπή θα είμαστε σίγουρα καλύτεροι. Εύχομαι σε όλους καλά Χριστούγεννα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: