Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Στην Κύπρο το επόμενο Λιγκ Καπ!!


Στην Κύπρο το επόμενο Λιγκ Καπ

Στην Κύπρο θα διεξαχθεί το Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» της περιόδου 2016-2017, όπως αποφασίστηκε τη Δευτέρα στη συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΣΑΠ.

Η Λίγκα αποφάσισε, επίσης, να απαντήσει στη NOVA, ενώ εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Αναλυτικά:

- Αποφασίστηκε το φάιναλ-4 του League Cup «Νίκος Σαμαράς» της αγωνιστικής περιόδου 2016-17 να διεξαχθεί στην Κύπρο.

- Έγινε συζήτηση για το νέο κανονισμό σχέσεων με τους αθλητές, καθώς και για τους διακανονισμούς των οφειλών των ΤΑΑ προς τους αθλητές. Συστήθηκε τριμελής Επιτροπή από τους Χρήστο Γρόλιο, Χρήστο Ηλιάδη και Αναστάσιο Οικονομόπουλο για να ενημερώσουν τους νομικούς των υπόλοιπων ΤΑΑ.

- Αποφασίστηκε να γίνει συνάντηση με τον ΠΑΣΑΠ για να οριστούν οι διαδικασίες που θέτει η νέα υπουργική απόφαση.

-Στάλθηκε και επιστολή στον Υπουργό Αθλητισμού και στον ΠΑΣΑΠ για να διορθωθεί ένα λάθος του ΦΕΚ για να προχωρήσει στη συμφωνία.

- Συζητήθηκαν αγωνιστικά θέματα και προγραμματισμού των αγώνων, όπως, επίσης, και αλλαγής λειτουργίας της Επιτροπής Πρωταθλήματος.

- Συζητήθηκε η επιστολή διαμαρτυρίας της NOVA σε σχέση με τις συνεχείς αλλαγές ημερομηνιών στους αγώνες του πρωταθλήματος και θα αποσταλεί άμεσα απάντηση.

- Συζητήθηκε το θέμα της ανανέωσης της νέας τηλεοπτικής σύμβασης με τη NOVA και εξουσιοδοτήθηκε ο πρόεδρος του ΔΣ, Παντελής Ταρνατόρος, να μιλήσει με τους υπευθύνους του τηλεοπτικού φορέα αμέσως μετά τις γιορτές.

- Αποφασίστηκε να γίνει ομάδα εργασίας από την ΕΣΑΠ και τη διοίκηση του Φοίνικα Σύρου που θα προετοιμάσει οργανωτικά τη διοργάνωση του φετινού φάιναλ-4 League Cup.

- Συζητήθηκαν θέματα διαιτησίας. Αποφασίστηκε στο επόμενο ΔΣ να κληθεί η ΚΕΔ για να γίνει απολογισμός του πρώτου γύρου, καθώς και να συζητηθούν θέματα λειτουργίας και πειθαρχικού δικαίου.

- Ενημερώθηκε το ΔΣ για την παρουσία της ΕΣΑΠ στις εορταστικές εκδηλώσεις του ΟΠΑΠ τις ημέρες των Χριστουγέννων.

- Έγινε ανάλυση των νέων δεδομένων που έχουν προκύψει από τη CEV σε σχέση με τις οφειλές ομάδων προς αλλοδαπούς αθλητές.

- Συζητήθηκε και εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός της αγωνιστικής περιόδου 2015-16.

- Αποφασίστηκε η σύσταση Επιτροπής στην ΕΣΑΠ που θα έχει ως σκοπό τη συμβουλευτική προσφορά των μελών της με αντικείμενο την ποιοτική ανάλυση των αγωνιστικών δεδομένων του πρωταθλήματος Volley League «Πάμε Στοίχημα», καθώς και προτάσεις για κάθε θέμα ή αγωνιστικό ζήτημα που απασχολεί τα ΤΑΑ.

Εντός των ημερών θα γίνει ανοικτή πρόσκληση προς κάθε ενδιαφερόμενο να πλαισιώσει τη συγκεκριμένη Επιτροπή.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: