Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

«Je suis Paris» αντί χορηγού η Παρί Σεν Ζερμαίν!!


«Je suis Paris» αντί χορηγού η Παρί Σεν Ζερμαίν

Με το μήνυμα «Je suis Paris» στις φανέλες της θα εμφανιστεί στους δύο επόμενους αγώνες η Παρί Σεν Ζερμαίν, τιμώντας τους νεκρούς του Παρισιού.

Το Παρίσι ζει ακόμα υπό την σκιά της τρομοκρατικής επίθεσης, προσπαθώντας παράλληλα να γυρίσει στην καθημερινότητά της. Το ίδιο και η Παρί Σεν Ζερμαίν - βασικό κομμάτι της γαλλικής πρωτεύουσας- η οποία επιστρέφοντας στις αγωνιστικές υποχρεώσεις, δεν θα μπορούσε να αφήσει πίσω της τα τραγικά γεγονότα.

Οι φανέλες της ομάδας για τα επόμενα δύο παιχνίδια, το αυριανό με την Μάλμε για το Τσάμπιονς Λιγκ και αυτό του Σαββάτου με την Τρουά για το πρωτάθλημα, θα είναι ιδιαίτερες καθώς τη θέση του χορηγού θα πάρει το μήνυμα «Je suis Paris».

inner

«Ως φόρος τιμής στα 130 θύματα των τρομοκρατικών επιθέσεων της 13ης Νοεμβρίου, οι παίκτες της Παρί Σεν Ζερμαίν θα φορούν την ειδική φανέλα στην οποία θα είναι αποτυπωμένη το συγκεκριμένο μήνυμα και τίποτε άλλο» αναφέρει η ανακοίνωση από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, στην οποία επίσης ο πρόεδρος της ομάδας Νασέρ Αλ Κελαϊφί, ευχαριστεί τους χορηγούς-συνεργάτες για την παραχώρηση του χώρου στην φανέλα για την πραγματοποίηση της ενέργειας.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: