Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Στην αντεπίθεση ο Μάμιτς κόντρα στον Βενγκέρ!!


Στην αντεπίθεση ο Μάμιτς κόντρα στον Βενγκέρ

Ο προπονητής της Ντιναμό Ζάγκρεμπ δεν άφησε αναπάντητη τη δήλωση του Βενγκέρ περί ατιμωρησίας των Κροατών μετά το κρούσμα ντόπινγκ: «Ας φτιάξει δικούς του κανόνες».

Το ματς μεταξύ Άρσεναλ και Ντιναμό Κιέβου δεν αρχίζει απόψε στην γνωστή -21:45- ώρα του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά έχει ήδη ξεκινήσει από την χθεσινή συνέντευξη Τύπου.

Ο Ζόραν Μάμιτς δεν άφησε να περάσει στα ψιλά η δήλωση του Αρσέν Βενγκέρ περί αποδοχής του ντόπινγκ από την ΟΥΕΦΑ, μιας και κατοχυρώθηκε η νίκη της Ντιναμό επί της Άρσεναλ παρά το γεγονός ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι είχε βρεθεί να κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών ο Αριάν Αντεμί.

«Ο κύριος Βενγκέρ μπορεί να σκέφτεται και να λέει ό,τι θέλει. Όμως υπάρχουν άνθρωποι που είναι αρμόδιοι αυτών των αποφάσεων», δήλωσε ο Μάμιτς, προτείνοντας στον Αλσατό: «να γράψει τους δικούς του κανόνες για την ΟΥΕΦΑ».

Να θυμίσουμε πως ο κανονισμός περί ντόπινγκ είναι ξεκάθαρος και αναφέρει πως μόνο σε περίπτωση που βρεθούν πάνω από δύο μέλη της ομάδας, ο σύλλογος κινδυνεύει με αποκλεισμό από την διοργάνωση. Αν όμως πρόκειται για μεμονωμένη περίπτωση, τότε η τιμωρία αφορά αποκλειστικά τον παίκτη. Στην συγκεκριμένη υπόθεση, ο Αριάν Αντεμί τιμωρήθηκε με την αυστηρότερη ποινή του αποκλεισμού 4 ετών, αλλά η Ντιναμό Ζάγκρεμπ πρόκειται να ασκήσει έφεση.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: