Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

«’’Κούμπωσε’’ το ματς με παρατηρητή τον Πατμανίδη»


«’’Κούμπωσε’’ το ματς με παρατηρητή τον Πατμανίδη»

Το όνομα του παρατηρητή του ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός ακούγεται σε συνομιλία που περιέχεται στο εισαγγελικό πόρισμα για το «Koriopolis» σύμφωνα με την εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ».

Την εμπλοκή του παρατηρητή του ντέρμπι της Λεωφόρου στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων του 2011 αποκάλυψε η «ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΪ». Ο παρατηρητής Πατμανίδης ήταν ο άνθρωπος που είχε διαρκή επικοινωνία με τον διαιτητή Παππά και τον ενημέρωνε για όσα συνέβαιναν λίγο πριν τον αναβληθέντα αγώνα Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού.

Σε συνομιλία που καταγράφηκε από τον υπερκοριό της ΕΥΠ στις 7 Φεβρουαρίου 2011 και περιέχεται στο εισαγγελικό πόρισμα, κατηγορούμενος πρόεδρος ΠΑΕ αναφέρει σε άγνωστο συνομιλητή του ότι <κούμπωσε> το παιχνίδι της ομάδας του, επιλέγοντας τον παρατηρητή Πατμανίδη. Παρόλα αυτά η Super League εξακολουθεί μέχρι σήμερα να τον χρησιμοποιεί και μάλιστα τον τοποθετεί συνήθως στα μεγάλα παιχνίδια.

Ιδού η επίμαχη συνομιλία:

Ο Β. καλεί τον Α. (πρόεδρος ΠΑΕ) και του δηλώνει χαρακτηριστικά ότι κατάφερε και <κούμπωσε> το παιχνίδι και ότι έβαλε τον Πατμανίδη με τον Τσάτσο ως παρατηρητές του αγώνα:

«Β: Αδελφέ;

Α: Ποιος είναι;

Β: Ελα, στο κούμπωσα ρε. Το παιχνίδι. Μην παίρνεις κανέναν τηλέφωνο.

Α: Τι;

Β: Εβαλα τον Πατμανίδη.

Α: Μ...

Β: Με τον Τσάτσο. Μέσω του φίλου μου. Που (ακατάληπτο)

Α: (ακατάληπτο)

Β: Ενας από... ήταν υπεύθυνος ασφαλείας στον (ακατάληπτο) και τα λοιπά. Φίλος, αδελφός και γ... τις ασφάλειες.

Α: Ναι;

Β: Το κούμπωσα ναι. Πατμανίδης πρώτος, από Αθήνα που σου λέω και τελείωσε. Κουμπωμένο είναι.

Α: Να μην ασχοληθώ.

Β: Οχι, μην ασχοληθείς. Ο δικός μου, του τα κάνει εισήγηση να πάνε αυτοί γιατί το παιχνίδι είναι δύσκολο. Αμα τυχόν τύχει κάποιο πρόβλημα θα σε πάρω τηλέφωνο.

Α: Και θα τους πεις εκεί μην αφήσουν κανέναν να κυκλοφοράει.

Β: Εχει αρ... αυτός σου λέω, τελείωσε. Και μιλάω απευθείας.

Α: Εντάξει, εντάξει».

Ο Πατμανίδης τον Μάρτιο του 2014 ως παρατηρητης του αγώνα Αστέρα Τρίπολης-Ολυμπιακού δεν ανέφερε απολύτως τίποτε στην έκθεσή του για ένα συμβάν βιαιότητας στα αποδυτήρια, όταν ο τότε υπεύθυνος προμηθειών της ΠΑΕ Ολυμπιακός και τώρα προφυλακισμένος για το Noor-One Αιμίλιος Κοτσώνης επιτέθηκε στον μεγαλομέτοχο του Αστέρα Γιάννη Καϋμενάκη.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: