Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Μιχαλαριάς: «Δεν μπορούμε να διακινδυνέψουμε το μέλλον του ΠΑΟ»


Μιχαλαριάς: «Δεν μπορούμε να διακινδυνέψουμε το μέλλον του ΠΑΟ»

Οι σοβαρές πληροφορίες που έφτασαν στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και έκαναν λόγο για προβοκάτσια στο συλλαλητήριο, οδήγησαν στην αναβολή του, όπως είπε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Ηλίας Μιχαλαριάς.

Η έντονη φημολογία για προβοκάτσια στο συλλαλητήριο της Τετάρτης (25/11) ήταν ο λόγος που οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού αποφάσισαν την αναβολή του, όπως δήλωσε ο Ηλίας Μιχαλαριάς μετά το τέλος του «πράσινου» ΔΣ, με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη να τονίζει πως αυτό θα πραγματοποιηθεί μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αναλυτικά η δήλωση του Ηλία Μιχαλαριά:

«Είναι πολύ αισιόδοξα τα μηνύματα που έχουμε λάβει σχετικά με τη συμμετοχή του συλλαλητηρίου, ωστόσο όπως είπε και ο πρόεδρος, οι πληροφορίες που έχουμε θεωρούμε ότι είναι πάρα πολύ σοβαρές και δεν μπορούμε να διακινδυνέψουμε το μέλλον του Παναθηναϊκού. Δεσμευόμαστε ωστόσο ότι το συλλαλητήριο αυτό θα γίνει σε σύντομη χρονική στιγμή και θα είναι απόλυτα οργανωμένο και θωρακισμένο έτσι ώστε να μην μπορέσει κανένας να το αμαυρώσει. Ο Παναθηναϊκός και όλη η οικογένεια του Παναθηναϊκού είναι ενωμένη και δυνατή θα παραμείνει, ώστε να δώσει το ηχηρό της μήνυμα και στη πολιτεία και σε όλους εκείνους που θέλουν να βλάψουν τον Παναθηναϊκό μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: