Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

AEK στηρίζει Παναθηναϊκό κατά ΕΠΟ-Κοντονή!!


AEK στηρίζει Παναθηναϊκό κατά ΕΠΟ-Κοντονή

Έναν σύμμαχο βρίσκει ο Παναθηναϊκός. Η ΑΕΚ δεν βλέπει απαθώς την πιθανή εξόντωση των «πράσινων» μέσω τιμωριών και θεωρεί αναγκαία την αλλαγή διοίκησης στην ΕΠΟ, κρατώντας πλέον αποστάσεις από Κοντονή.

Μια αγωνιστική και οικονομική καταστροφή του Παναθηναϊκού θεωρητικά θα εξυπηρετούσε τα συμφέροντα της ΑΕΚ, αφού θα είχε έναν μεγάλο αντίπαλο λιγότερο στις εγχώριες διοργανώσεις. Φαίνεται, ωστόσο, πως η «Ένωση» δεν βλέπει απαθώς όσα συμβαίνουν στις τάξεις των «πράσινων» και απεναντίας τους στηρίζει.

Όπως είπε ο Βασίλης Βέργης στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Αντεπίθεση», η πλευρά της ΑΕΚ είναι σύμμαχος του Παναθηναϊκού στην πάγια στάση του για την ανάγκη αλλαγής στην ηγεσία της ΕΠΟ, καθώς θεωρεί πως με αυτή τη διοίκηση δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Όπως έλεγαν άνθρωποι της ομάδας χθες: «Αυτά τα γεγονότα τα πληρώνει τώρα ο Παναθηναϊκός, τα έχουμε πληρώσει εμείς στο παρελθόν, μπορεί να τα πληρώσουμε ξανά όσο παραμένει το ίδιο καθεστώς στο Eλληνικό ποδόσφαιρο. Θα εξακολουθούν να συμβαίνουν όσο παραμένει το καθεστώς με τη συγκεκριμένη διοίκηση της ΕΠΟ».

Ταυτόχρονα οι «κιτρινόμαυροι» πλέον κρατούν αποστάσεις ΚΑΙ από τον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή. Η εμπιστοσύνη που υπήρχε στο πρόσωπό του μέχρι τώρα φαίνεται πως έχει κλονιστεί μετά τους τελευταίους χειρισμούς του κ. Κοντονή. Σε αυτό έπαιξε ρόλο και η παραδοχή του υφυπουργού πως επικοινώνησε τηλεφωνικά για το ντέρμπι της Λεωφόρου με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, παρότι ο τελευταίος τελεί υπό τον περιορισμό της απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: