Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Μπάγεβιτς στο Μetropolis: «Μπορεί ο ΠΑΟΚ»


bajevic

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, που ήταν προπονητής του ΠΑΟΚ όταν ο «Δικέφαλος» απέκλεισε την Ουντινέζε στο πλαίσιο του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ το 2000, μίλησε στο Τρίτο Ημίχρονο του Αθλητικού Metropolis καταθέτοντας την άποψή του για τις αναμετρήσεις με τους Ιταλούς, αλλά και ενθυμούμενος τους δύο αγώνες με τους Ιταλούς έντεκα χρόνια πριν.
Αρχικά ο Σερβοέλληνας προπονητής τόνισε:
«Και τότε ήταν δύσκολα τα πράγματα όπως και τώρα. Ο ΠΑΟΚ είχε παίξει καλά σε εκείνο το παιχνίδι στην Ιταλία, αλλά δεχθήκαμε ένα γκολ στο τέλος και χάσαμε 1-0, στη ρεβάνς όμως κερδίσαμε 3-0 και περάσαμε. Τα πράγματα βέβαια δεν είναι ίδια τώρα για καμία από τις δύο ομάδες. Η Ουντινέζε είναι πολύ καλή, είναι στην κορυφή στην Ιταλία, αλλά και ο ΠΑΟΚ είναι ιδιαίτερα δυνατός στην Ευρώπη, πιστεύω ότι μπορεί να τα καταφέρει. Είναι ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ και δεν πρέπει να χαθεί, υπάρχει μεγάλο κίνητρο και έχει από πίσω και τον κόσμο».
Για την άποψη που έχει για τη φετινή Ουντινέζε:
«Δεν έχω δει πολλά παιχνίδια της Ουντινέζε φέτος, είχα και άλλες υποχρεώσεις και δεν ξέρω ούτε πώς παίζουν και τι κάνουν. Ο ΠΑΟΚ πάντως έχει μάθει στην Ευρώπη να παίζει καλά και να είναι δυνατός».
Για τον φετινό ΠΑΟΚ και την πορεία του στην Ευρώπη επεσήμανε:
«Ο ΠΑΟΚ είναι ιδιαίτερα δυνατός σε πολλά σημεία που χρειάζεται. Έχει καλό σύνολο, καλούς παίκτες από τις πλευρές, όμως ταλαιπωρήθηκε και από τραυματισμούς. Έχει παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όσα έχει κάνει μέχρι τώρα».
Τέλος, κλήθηκε να σχολιάσει για την διπροσωπία του «Δικεφάλου» σε Ευρώπη και Ελλάδα:
«Μπορεί να συμβεί αυτό, όχι μόνο για τον ΠΑΟΚ, αλλά και για άλλες ομάδες. Νομίζω ότι ο προπονητής και οι παίκτες θα βρουν λύση και για το ένα και για το άλλο».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: