Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Όποιος καεί στο χυλό...!!

Ο Νικόλας Βασιλαράς εξηγεί στο blog του γιατί έχει αμφιβολίες για το hapy end στο νέο ενδιαφέρον που έσκασε από τη Σαουδική Αραβία για τον Παναθηναϊκό!

Όποιος καεί στο χυλό...

Νομίζω ότι από το βράδυ της Τετάρτης πάνω κάτω είπαμε πέντε πράγματα για το πως βλέπω να εξελίσσεται η κατάσταση στον Παναθηναϊκό. Και μπορεί το τελευταίο μου blog να διακατεχόταν από φουλ χιουμοριστική διάθεση ωστόσο τα μηνύματα που έπρεπε να περαστούν ήταν ξεκάθαρα, άρα δεν έχει επί της ουσίας αλλάξει και κάτι.
Καταρχήν, για την οικονομία της συζήτησης, θα πρέπει να χωρίσουμε τις “εξελίξεις” σε δύο κατηγορίες. Σε αυτές που έγιναν και σε αυτές που... θα γίνουν. Το δεδομένο είναι ότι η υπόθεση του Αλ Σαούντ αποδείχτηκε μέγα φιάσκο. Είτε αρέσει, είτε δεν αρέσει σε κάποιους όλο αυτό που ζήσαμε ήταν ένα παραμύθι της Χαλίμας και τίποτα παραπάνω.
Αυτό φανερώνεται και από την “εξαφάνισή” του πρίγκιψ σε μια νύχτα, χωρίς κανείς να τον κλάψει χωρίς έστω ένα γιατί. ΟΛΟΙ πλέον λένε ότι το ήξεραν και πως δεν έχει σημασία τι έγινε. Για να το λένε, κάτι θα ξέρουν ε; Εγώ θα πω ότι τόσο πολύ το ήξεραν που ελάχιστες μέρες πριν ο τίτλος “μόνο ο Αλ Σαούντ” έπαιζε στο 90% των ΜΜΕ. Είναι αυτό που λέμε... το 'χεις το θέμα μεγάλε!
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Gazzetta.gr!

Δεν υπάρχουν σχόλια: