Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

"Θα τα δώσουμε όλα"

Ο Παναγιώτης Γλύκος πιστεύει ότι ΠΑΟΚ μπορεί να αποκλείσει την Ουντινέζε αφου απέκλεισε την Τότεναμ...


"Θα τα δώσουμε όλα"
"Θα τα δώσουμε όλα για να καταφέρουμε να προκριθούμε. Έχουμε την ψυχολογία ότι μπορούμε να τα καταφέρνουμε παντού, αφού το να κερδίζεις την Τότεναμ είναι ένα όνειρο για όλους, το οποίο εμείς κάναμε πράξη", τόνισε ο νεαρός τερματοφύλακας στον "Sport 103 FM" για να προσθέσει, σχετικά με τη συμμετοχή του με τη Ρούμπιν:
"Πιστεύω ότι ήθελε ο προπονητής να δει κάποια στοιχεία από το δικό μου παιχνίδι. Ίσως, τη δεδομένη στιγμή να μπορούσε να το κάνει. Η συγκυρία ήταν καλή γιατί δεν παιζόταν η πρόκριση, παρά μόνο η πρώτη ή η δεύτερη θέση. Από την αρχή που μπήκα στο παιχνίδι το έβλεπα σαν ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα και δεν σκεφτόμουν τίποτα άλλο".
Όσον αφορά το ότι ο ΠΑΟΚ δείχνει διαφορετικό πρόσωπο στην Ελλάδα και διαφορετικό στην Ευρώπη, υποστήριξε: "Είναι δύσκολο να πω τι φταίει. Εμείς θέλουμε να κερδίζουμε σε όλες τις διοργανώσεις. Στο πρωτάθλημα δεν... μας βγαίνει όπως στην Ευρώπη. Θα καλύψουμε το χαμένο έδαφος.
Σίγουρα ο τρόπος παιχνιδιού στην Ελλάδα, σε σχέση με την Ευρώπη, είναι διαφορετικός. Το καθένα παιχνίδι ξεχωριστά θέλει το δικό του τρόπο αντιμετώπισης. Τα δουλεύουμε και είναι θέμα χρόνου να βγουν και στο πρωτάθλημα αυτά που κάνουμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια: