Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

«Η Ουντινέζε πρέπει να φοβάται τον ΠΑΟΚ»


cirilo shamrock

Ο Ιταλός αμυντικός του ΠΑΟΚ, Μπρούνο Τσιρίλο μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο για την κλήρωση του «Δικεφάλου» που τον φέρνει αντιμέτωπο με την ιταλική Ουντινέζε. Αναλυτικά, τα όσα ανέφερε:
Για το πώς του φάνηκε η κλήρωση:
«Σίγουρα είναι ένας δυνατός αντίπαλος η Ουντινέζε, αλλά του αρέσουν τα δύσκολα του ΠΑΟΚ. Νομίζω ότι είναι καλό που θα αντιμετωπίσουμε έναν τόσο δυνατό αντίπαλο. Η Ουντινέζε είναι μία από τις πιο δύσκολες ομάδες, όμως ο ΠΑΟΚ τα δύο τελευταία χρόνια τα πηγαίνει πολύ καλά στο Γιουρόπα Λιγκ και θέλει να συνεχίσει σε αυτό το δρόμο. Και η Ουντινέζε όμως θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτική που θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ».
Όσο για τα ποια είναι τα πιο θετικά στοιχεία της Ουντινέζε:

«Η Ουντινέζε είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και παίζει το πιο ωραίο ποδόσφαιρο στην Ιταλία, έχει ποιοτικούς παίκτες που παίζουν για αρκετά χρόνια στην ομάδα. Ο Ντι Νατάλε είναι ο παίκτης που κάνει τη διαφορά, αλλά δεν είναι ένας παίκτης όλη η ομάδα, όλο το συγκρότημα είναι πολύ δυνατό. Λόγω νοοτροπίας η Ουντινέζε θα δώσει περισσότερο έμφαση στις εγχώριες υποχρεώσεις της, αλλά πιστεύω ότι θα δώσει προσοχή και στην Ευρώπη»
Για το αν είναι ο ΠΑΟΚ ή Ουντινέζε φαβορί για τις αναμετρήσεις:
«Ο ΠΑΟΚ τα δύο τελευταία χρόνια έχει αποδείξει ότι αποτελεί μεγάλη ομάδα στην Ευρώπη. Η Ουντινέζε πρέπει να φοβάται τον ΠΑΟΚ, όχι μόνο γιατί διαθέτει μεγαλύτερη εμπειρία στην Ευρώπη, αλλά γιατί έχει μεγάλη θέληση για να πετύχει».
Ο Τσιρίλο ρωτήθηκε για την έδρα των Ιταλών, το Φρίουλι:
«Γενικά στον κόσμο ολόκληρο δεν υπάρχει πιο δυνατό και πιο δύσκολο γήπεδο από την Τούμπα! Για τους παίκτες της Ουντινέζε θα είναι πιο δύσκολο να αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, παρά για εμάς στο Φρίουλι».
Σε μια προσπάθεια σύγκρισης με την αντίστοιχη περσινή κλήρωση, όταν ο ΠΑΟΚ είχε αντίπαλο την ΤΣΣΚΑ, ο Ιταλός αμυντικός είπε:
«Τα συναισθήματα είναι τα ίδια και είναι συναισθήματα χαράς λόγω της πρόκρισης. Δεν έχει σημασία ο αντίπαλος, η θέληση για να περάσουμε στην επόμενη φάση είναι μεγάλη και το αντιλαμβάνονται όλοι οι συμπαίκτες μου»
Τέλος, κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός ότι θα αντιμετωπίσει ομάδα της χώρας του:
«Είναι ιδιαίτερο για μένα, γιατί θα επιστέψω μετά από τρία χρόνια να παίξω σε ιταλικό έδαφος. Το γεγονός ότι θα αντιμετωπίσω ιταλική ομάδα μου δίνει ένα κίνητρο περισσότερο».

πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: