Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Πήγε για το κόλπο γκρόσο με Σκόκο!!

Ο Ολυμπιακός αναζητά για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου έναν ακραίο επιθετικό που θα έχει την ευχέρεια να αγωνίζεται και στις δύο πτέρυγες, αλλά και υπό προϋποθέσεις και πίσω από τον επιθετικό.

Πήγε για το κόλπο γκρόσο με Σκόκο!
Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς συνέχισε τα ταξίδια για κατασκοπεία «στόχων», με το τελευταίο να γίνεται στο Κατάρ και να έχει ως κύρια αιτία τον Νάτσο Σκόκο! Ο πρώην άσος της ΑΕΚ, που και στο παρελθόν αποτέλεσε μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού, φτάνοντας μάλιστα πολύ κοντά στην απόκτησή του, αγωνίζεται στο Κατάρ και την Αλ Αΐν με την οποία τον είδε ο αρχισκάουτερ των πρωταθλητών να παίζει κόντρα στην Αλ Αχλί για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Ο Σκόκο μάλιστα σκόραρε στη νίκη της ομάδας του με 2-0, δείχνοντας σε εξαιρετική κατάσταση. Ο στόχος του Κοβάσεβιτς δεν ήταν απλά να τσεκάρει τον Αργεντινό άσο, αλλά να μιλήσει για το ενδεχόμενο απόκτησής του τον Ιανουάριο! Η απάντηση που πήρε, όμως, από την ομάδα του ήταν αρνητική καθώς στηρίζουν πολλά στον Σκόκο για τον οποίο πλήρωσαν πάνω από 3 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι για να τον πάρουν από την ΑΕΚ. Δεν αποκλείεται να γίνει και νέα προσπάθεια, όμως οι πιθανότητες είναι λίγες.
Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: