Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Έτσι μεγαλώνουν οι ομάδες!!

Ο ΠΑΟΚ έκανε το αυτονόητο. Αυτό που συνήθως κάνουν τα μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ. Διαφύλαξε την πρωτιά στον όμιλο του, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο, κυνηγώντας το παραπάνω, αλλά και ακολουθώντας παιχνίδι τακτικής στο τέλος, δίχως να ρισκάρει. Γράφει ο Μιχάλης Τσόχος.

Έτσι μεγαλώνουν οι ομάδες
Το Χ με την Ρούμπιν Καζάν, ήταν το επιστέγασμα μιας εξαιρετικής πορείας εφέτος και μιας αξιοθαύμαστης σταθερότητας στις εμφανίσεις του στην Ευρώπη. Η πρωτιά του ομίλου και η τοποθέτηση του στο γκρουπ των ισχυρών της κλήρωσης, ήρθε δικαιότατα και δεν ήταν αποτέλεσμα συγκυριών.
Ο ΠΑΟΚ λειτούργησε ως όφειλε, καθ όλη την διάρκεια των παιχνιδιών του, από το καλοκαίρι μέχρι και το βράδυ της Πέμπτης. Το γεγονός ότι παρέμεινε αήττητος, επιβεβαιώνει ακριβώς το δίκαιον της προσπάθειας του. Και την αξία του, κόντρα σε αντιπάλους καλύτερους, ποιοτικότερους και με μεγαλύτερο ρόστερ, που όμως δεν το απέδειξαν στο χορτάρι.
Εκεί που είναι ο καθρέφτης των πάντων στο ποδόσφαιρο. Τίποτε δεν σου χαρίζεται, αλλά το κερδίζεις με την προσπάθεια σου, κάθε λεπτό των αναμετρήσεων.
Η κλήρωση μπορεί να του ανοίξει διάπλατα τον δρόμο για να κάνει ένα βήμα παραπάνω, από πέρυσι, και να διεκδικήσει με μεγαλύτερες πιθανότητες την πρόκριση στους «16». Θα τα πούμε πιο αναλυτικά, μετά το μεσημέρι, που θα έχουμε τα ζευγάρια.
ΥΓ Πριν από την κλήρωση, η φωτιά που άναψαν οι δηλώσεις του Μπόλονι για την πρόταση από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας και το «ανοιχτό παράθυρο» που άφησε ο Ρουμάνος, είναι ζήτημα πρώτης προτεραιότητας για τον σύλλογο. Φαίνεται ότι στην προσπάθεια για την πρόκριση, καλύφθηκαν αρκετά προβλήματα. Τώρα όμως που ο πρώτος στόχος επιτεύχθηκε, βγήκαν στην επιφάνεια και ζητούν άμεση λύση, για να μην διαλύσουν το οικοδόμημα, που έχει στηθεί
Πηγή: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: