Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Μυρίζει μπαρούτι στον ΠΑΟΚ!!

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να προκρίθηκε στους "32" του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά μόνο χαμόγελα δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην ομάδα. Και δεν είναι μόνο η "βόμβα" Μπόλονι. Μήπως ακούσατε τον Ίβιτς;

Μυρίζει μπαρούτι στον ΠΑΟΚ!
Μόνο χαρές δεν έχουν στον ΠΑΟΚ, μετά τη μεγάλη ευρωπαϊκή επιτυχία. Το αντίθετο, μάλιστα. Και εξηγούμαστε...
Ο Μπόλονι τους έστειλε όλους αδιάβαστους όταν στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με την Ρούμπιν μίλησε για την πρόταση που έχει στα χέρια του από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας. Από τη διοίκηση εξέφρασαν την έκπληξή τους για τις τάσεις φυγής του Ρουμάνου τεχνικού και σήμερα θα γίνει συνάντηση για να συζητήσουν το μέλλον της συνεργασίας τους.
Ο Μπόλονι, μάλιστα, πέταξε κι άλλο "καρφί" για τη διοίκηση μιλώντας στην κάμερα του ANT1. Ρώτησαν τον Ρουμάνο αν προτιμάει τη Στόουκ για αντίπαλο για να πάρει κάποιο δώρο στη γυναίκα του από την Αγγλία (είχαν επέτειο γάμου χθες) κι αυτός απάντησε:

"Για να της πάρω δώρο χρειάζομαι και χρήματα!". Ξεκάθαρη "σπόντα" προς τη διοίκηση...
Και σα να μην έφταναν οι δηλώσεις του τεχνικού του ΠΑΟΚ ήρθαν μετά και τα λεγόμενα του Βλάταν Ίβιτς για να δέσει το ...γλυκό. Τι είπε ο Σέρβος μέσος; Τον ρώτησαν τι γνώμη έχει για τα όσα ακούγονται περί περικοπών στα συμβόλαια των παικτών της ομάδας και ...ξεσπάθωσε!
Ιδού...
"Αυτή η ομάδα καταφέρνει να κάνει μεγάλες επιτυχίες και δίνει χαρά στον κόσμο. Δίνει έσοδα στην ομάδα. Μπερδεύομαι όταν ακούω από κάποιους δημοσιογράφους ότι πρέπει να μειωθούν τα συμβόλαια. Δεν θυμάμαι να υπάρχει άλλη ομάδα του ΠΑΟΚ που να έχει φέρει τόσα έσοδα.

Κάποιες φορές είναι αστείο να λένε τέτοια πράγματα. Για τους συγκεκριμένους που τα λένε συμφωνώ με όσα λέει ο κόσμος. Υπάρχουν έσοδα από το Europa League, από τα τηλεοπτικά, από τα εισιτήρια. Ξέρω πολύ καλά τι λέω!".

Είναι προφανές, λοιπόν, ότι το κλίμα στην ομάδα μυρίζει μπαρούτι. Ο ΠΑΟΚ έχει βρει έναν σοβαρό προπονητή, αλλά αυτός ετοιμάζεται να φύγει. Οι παίκτες ξεσπούν γιατί είναι απλήρωτοι παρόλο που φέρνουν με τις ευρωπαϊκές επιτυχίες χρήματα στην ομάδα.
Μήπως, λοιπόν, η διοίκηση, που έχει ευθύνη γι' αυτήν την κατάσταση, πρέπει κάτι να κάνει; Πριν είναι πολύ αργά και την προλάβουν οι δυσάρεστες εξελίξεις;

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: