Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Επιστολή Δαμιανίδη σε Λέσχη για ΚΑΕ!!


damianidis

Η κατάσταση φαίνεται ότι έχει φτάσει στο απροχώρητο για το τμήμα μπάσκετ σε οικονομικό επίπεδο με αποτέλεσμα ο Γιάννης Δαμιανίδης να ζητάει την συνδρομή της Λέσχης Φίλων Άρη προκειμένου να βρεθεί μία λύση και να υπάρξει βοήθεια.
Έτσι ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ Άρης, αναμένεται σήμερα με επιστολή του προς το προεδρείο της Λέσχης Φίλων Άρη να ζητάει την σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης του συγκεκριμένου Φορέα με αποκλειστικό θέμα την ομάδα μπάσκετ και την κατάσταση που επικρατεί κυρίως στο οικονομικό.
Ο Γιάννης Δαμιανίδης θέλει από την πλευρά του να αναλύσει την κατάσταση, να καταθέσει το δύσκολο σημείο στο οποίο βρίσκεται και να ζητήσει την βοήθεια όλων για να υπάρξει λύση στο οικονομικό για να βγει η χρονιά. Γιατί το μεγάλο «στοίχημα» αυτή την στιγμή είναι να… βγει η χρονιά χωρίς να υπάρξουν προβλήματα τα οποία να εμποδίσουν την ομαλή λειτουργία της ομάδας αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά ως το τέλος της χρονιάς. Λογικά εφόσον γίνει έκτακτη Γενική Συνέλευση το παρών θα δώσουν και οι Μέτοχοι της ΚΑΕ που επίσης είναι μέλη της Λέσχης.
πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: