Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Πανηγύρια και πρασινοκίτρινων!!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος παρατηρεί πως…όλοι πανηγυρίζουν από τη σημερινή κλήρωση του Ολυμπιακού!


Πανηγύρια και πρασινοκίτρινων!
ΤΗΝ γνώμη μου για τη σημερινή κλήρωση την είχα καταθέσει ΠΡΙΝ την κλήρωση.
Είπα στο ραδιόφωνο ότι από τους 16 πιθανούς αντιπάλους του Ολυμπιακού κανείς δεν ήταν του χεριού του, αλλά και κανείς δεν είχε τον Ολυμπιακό του χεριού του. Και το πιστεύω με όλη την ειλικρίνεια που με διακρίνει, πάντα. Τα παιχνίδια με τους Ρώσους θα είναι 50-50.
Πολλοί Ολυμπιακοί μπορεί να πανηγυρίζουν, αλλά εμένα η άποψή μου είναι αυτή. Από εκεί και πέρα, μακάρι μέσα στα δύο παιχνίδια να αποδειχθεί κάτι διαφορετικό και να είναι ο Ολυμπιακός πολύ ανώτερος και να προκριθεί εύκολα. Εγώ, πάντως, εύκολη πρόκριση του Ολυμπιακού σε τέτοιο επίπεδο, δεν μπορώ να θυμηθώ.
Απλά μπορώ να αντιληφθώ ότι ίσως περισσότερο κι από τους Ολυμπιακούς, πανηγυρίζουν πράσινοι και κίτρινοι! Και ίσως και δικαιολογημένα, αν λάβει υπόψιν κάποιος το ορθό σκεπτικό τους: να συνεχίσει να έχει ο Ολυμπιακός φθορά στο πρωτάθλημα από ευρωπαϊκά παιχνίδια του, αυτή τη φορά από το Γιουρόπα Λιγκ, όπως είχε μέχρι τώρα από το Τσάμπιονς Λιγκ. Κι έτσι το έργο του ΠΑΟ και της ΑΕΚ στη διεκδίκηση της μάχης του πρωταθλήματος, θα γίνει πιο εύκολο.
Δεν είναι καθόλου παράλογο σκεπτικό. Μόνο που για να έχει νόημα, θα πρέπει τότε, τέλη Φλεβάρη, να είναι ακόμη κοντά στη βαθμολογία οι τρεις η, οι δύο ομάδες. Διόλου απίθανο να είναι. Απλά ο Ολυμπιακός ως τότε πρέπει να επιχειρήσει να πάρει το μάξιμουμ των βαθμών και να είναι πρώτος.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: