Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

"Πες τα... χρυσόστομε"!

Ο Βλάνταν Ίβιτς σε δηλώσεις του στον Libero 107,4 με αφορμή τα όσα είπε χτες για τις μειώσεις στα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ, τόνισε οτι "οι άλλοι συμπαίκτες μου είπαν μπράβο που τα είπες"!

"Πες τα... χρυσόστομε"!
Αρχικά τόνισε: «Όσα λέω τα λέω για το καλό της ομάδας. Αυτό θα με ενδιαφέρει όσο είμαι εδώ».
Για τις χθεσινές του δηλώσεις ο Σέρβος ποδοσφαιριστής, τόνισε: «Αυτό που με ενδιαφέρει είναι ότι σήμερα που πήγαμε στο ξενοδοχείο οι άλλοι συμπαίκτες μου είπαν μπράβο που τα είπες. Αυτό με ενδιαφέρει. Δεν διαβάζω εφημερίδες, δεν διαβάζω σάιτ , απλώς ακούω ότι μου λένε οι άλλοι παίκτες. Συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι μιλάνε για μειώσεις. Κανένας από αυτούς δεν λέει τι προσέφερε η ομάδα. Ναι με δεν πήραμε πρωτάθλημα και κύπελλο, αλλά έχουμε μία σταθερότητα και έχουμε φέρει πολλά έσοδα. Κάποιοι προσπαθούν να τα μειώσουν αυτά».
Όταν ο Ίβιτς κλήθηκε να σχολιάσει ότι για μειώσεις δεν μίλησαν δημοσιογράφοι, αλλά ο Μπόλονι στην προχθεσινή συνέντευξη Τύπου και ο Κωνσταντινίδης χθες στο γήπεδο, απάντησε… «Εγώ δεν τα άκουσα αυτά… Άκουσα μόνο από τα παιδιά που διαβάζουν τι λένε συγκεκριμένοι. Τους ρωτάω αν ξέρουνε πόσα έσοδα προσέφερε η ομάδα στην ΠΑΕ. Μαζί και ο κόσμος».
Όταν στον Ίβιτς ειπώθηκε ότι και τα ρεπορτάζ από την διοίκηση αναφέρονται σε μειώσεις, ο Σέρβος απάντησε: ««Ποτέ δεν άκουσα από την διοίκηση να λέει ότι υπάρχει αυτό το θέμα. Σε εμάς δεν ήρθε ποτέ να πει κανείς το οτιδήποτε…».
Τέλος για τις καθυστερήσεις στις πληρωμές σημείωσε: «Οικονομικά προβλήματα υπάρχουν παντού. Συζητάμε πάντως με την διοίκηση…».

Δεν υπάρχουν σχόλια: