Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Ξεκινούν κινητοποιήσεις οι Καβαλιώτες

Oι φίλαθλοι της Καβάλας προετοιμάζονται για νέες κινητοποιήσεις, στην προσπάθειά τους να αποτρέψουν την «απορρόφηση» της ομάδας από τον Ηρακλή.
Ξεκινούν κινητοποιήσεις οι Καβαλιώτες
Κινητοποιήσεις, οι οποίες θα ξεκινήσουν το πρωί της Δευτέρας (4/7), με τους οπαδούς των Αργοναυτών να έχουν προγραμματίσει κατάληψη του επιμελητηρίου για να μην προχωρήσουν οι διαδικασίες για τη μετονομασία της ομάδας.
Η συνέχεια θα δοθεί το απόγευμα, με τους Καβαλιώτες να συγκεντρώνονται στην κεντρική πλατεία της πόλης που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το κτήριο του επιμελητηρίου.
Οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες, με στόχο να μην επιτευχθούν τα σχέδια του Σταύρου Ψωμιάδη, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και «κάθοδος» οπαδών στην Αθήνα για τη συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.
Από εκεί και πέρα, ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Χρήστος Ρέμος με υπεύθυνη δήλωσε ξεκαθάρισε ότι δεν είχε την παραμικρή ενημέρωση για τις προθέσεις των ιδιοκτητών και δεν κλήθηκε καν στη γενική συνέλευση των μετόχων, στην οποία και πάρθηκαν οι συγκεκριμένες αποφάσεις.
Επισήμανε, μάλιστα, ότι προφανώς και δεν έχει την παραμικρή ανάμιξη στις αλλαγές που προτίθεται να κάνει η οικογένεια Ψωμιάδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: