Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Πρόταση Φλουμινένσε για Μάτος

Η δεδομένη δυσαρέσκεια του Μαρτσέλο Μάτος για την επάνοδο του στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό έχει σημάνει «συναγερμό» σε μια σειρά από κλαμπ της Βραζιλίας, τα οποία έπειτα από την καλή του σεζόν στην Μποταφόγκο επιθυμούν να αποκτήσουν τον αμυντικό μέσο.


Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του βραζιλιάνικου δικτυακού τόπου «FutNet», ενώ η Μποταφόγκο προσπαθεί να φέρει και πάλι στην ομάδα τον Μάτος, ένα άλλο κλαμπ, η Φλουμινένσε, έχει ήδη καταθέσει πρόταση στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η «Φλου» δεν έχει λάβει ακόμη απάντηση από τους «πράσινους», μιας και η προτεραιότητα του Μάτος φαίνεται να είναι η ανανέωση συνεργασίας του με την Μποταφόγκο.
Όπως αναφέρεται στην βραζιλιάνικη ιστοσελίδα πρόθεση του Μάτος είναι να παραμείνει ελεύθερος και να διαπραγματευτεί την μετεγγραφή του στην ομάδα που αγωνίστηκε εφέτος.
Με το μετεγγραφικό σίριαλ να διατηρείται στην επικαιρότητα φαίνεται ότι ο Μάτος θα έχει και άλλους μνηστήρες για την απόκτηση του σαν την Φλουμινένσε, που φέρεται να κατέθεσε πρόταση στον Παναθηναϊκό…

Πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: