Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Συνωστισμός ορκωτών στον ΠΑΟΚ

Τα γραφεία του ΠΑΟΚ βρίσκονται υπό έλεγχο από νομικούς και ορκωτούς λογιστές εκ μέρους των νέων επενδυτών και του Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να… πέφτει ο ένας πάνω στον άλλο!



Ο έλεγχος από το νομικό επιτελείο που δρα εκ μέρους των νέων επενδυτών συνεχίστηκε και το Σάββατο. Στον ίδιο χώρο όμως βρέθηκαν και οι ορκωτοί λογιστές για να αρχίσουν τον οικονομικό έλεγχο της ΠΑΕ, ο οποίος ήταν προγραμματισμένος να αρχίσει την επόμενη εβδομάδα, όμως όπως έχουμε ήδη αναφέρει επισπεύσανε την έναρξη του ελέγχου ώστε να επιταχύνουν τις διαδικασίες.
Παράλληλα στα γραφεία του Δικέφαλου βρέθηκαν και οι ορκωτοί λογιστές της επιτροπής διαφάνειας, με αποτέλεσμα να προκληθεί το… αδιαχώρητο και να πέφτει ο ένας ελεγκτής πάνω στα έγγραφα του άλλου.
Όπως είναι φυσικό αυτό εμποδίζει τη διαδικασία και έτσι οι νέοι επενδυτές του ΠΑΟΚ ζήτησαν από τον Ερασιτέχνη να αποτραβηχτούν για λίγο οι λογιστές του, ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Ο ΑΣ ΠΑΟΚ αποδέχθηκε το αίτημα και αυτό θα συμβεί από Δευτέρα.
Από την άλλη οι νομικοί φαίνεται πως δεν αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα, καθώς συμφώνησαν στον τρόπο με τον οποίο θα κινηθεί η διαδικασία, και από την έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη δεν έχει προκύψει κάτι το μεμπτό (έχουν ελεγχθεί τα περισσότερα έγγραφα που αφορούν αποφάσεις κατά του ΠΑΟΚ), πράγμα πολύ θετικό για τη συνέχεια της υπόθεσης.

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: