Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

«Δεν είναι ακόμη ολοκληρωμένος παίκτης»


Ο Άκης Μάντζιος μίλησε στον «Sentra 103,3» για τον Γιώργο Τζαβέλλα και την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό: «Ο Γιώργος είναι ένα παιδί που με τη δουλειά του έχει προοδεύσει πολύ. Το αποκορύφωμα ήταν ότι στη δεύτερη χρονιά του στον Πανιώνιο ήταν βασικός. Βασικός ήταν και στη Γερμανία. Δείχνει ότι έχει στοιχεία που μπορεί να τον βοηθήσουν να κάνει αξιόλογη καριέρα. Μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό. Μπορεί να σταδιοδρομήσει στον Ολυμπιακό. Έχει πολύ καλό αριστερό πόδι. Θέλει βελτίωση ο Γιώργος. Είναι νέο παιδί, δεν είναι ακόμη ολοκληρωμένος παίκτης. Χρειάζεται αρκετή δουλειά. Εξαρτάται και από τη δουλειά για την οποία τον θέλει ο κάθε προπονητής”.

Για τα σχέδια του: «Κανείς δεν ξέρει που θα πάει η κατάσταση. Εγώ προσωπικά δεν έχω κάτι συγκεκριμένο. Αν δεν ξεκαθαρίσει το τι θα γίνει στο πρωτάθλημα δεν μπορούμε να συζητάμε τι θα γίνει στο μέλλον».

Για τον Πανιώνιο: «Η φετινή λειτουργία της ομάδας και η αβεβαιότητα μας φέρνει πολλά χρόνια πίσω. Το σίριαλ με τους Κύπριους έχει κουράσει τον κόσμο. Υπάρχει ένας προπονητής που δεν ξέρει πού να βασιστεί”.

Για το αν πρέπει οι ομάδες να στηρίζονται στο ταλέντο ή την ποιότητα: «Όλοι χρειάζονται. Οι νέοι αλλά και οι παίκτες “κράχτες”. Ο Ολυμπιακός το έχει κάνει και βλέπουμε μια ανανέωση. Παίζουν ρόλο τα οικονομικά δεδομένα και οι νέοι κανόνες της ΟΥΕΦΑ. Αν κάποια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός μπορεί να συνδυάσει και τα δυο είναι ό,τι καλύτερο».


Πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: