Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Αμηχανία στην Άρσεναλ...!!

Οι Σεσκ Φάμπρεγκας και Σαμίρ Νασρί θα πρέπει να είναι στη πρεμιέρα της προετοιμασίας της Άρσεναλ με το κλίμα να είναι… αμήχανο.

Για τα μέσα της επόμενης εβδομάδας είναι προγραμματισμένη η πρώτη συνάντηση των ποδοσφαιριστών της Άρσεναλ, έτσι ώστε να ξεκινήσει η προετοιμασία των «κανονιέρηδων» για την επόμενη σεζόν.

Ο Σεσκ Φάμπρεγκας που αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε διακοπές στην Ισπανία, είναι αναγκασμένος να επιστρέψει στη… βάση του με την Μπαρτσελόνα ακόμα να προσπαθεί να βρει λύση για να τον αποκτήσει, με την τελευταία της προσφορά να ξεπερνά τα 40 εκατομμύρια ευρώ. Αυτή των 35 εκατομμυρίων ευρώ, απορρίφθηκε τις προηγούμενες ημέρες από τους «κανονιέρηδες», αλλά με τη νέα βελτιωμένη προσφορά, όλα είναι πιθανά.

Ο ίδιος παραμένει αισιόδοξος και ήρεμος όπως έχει τονίσει ο ίδιος σχετικά με το μέλλον του. Με τον 24χρονο μέσο να… καίγεται να αγωνιστεί και πάλι στην Μπαρτσελόνα, είναι ρίσκο το να ταξιδέψει με την ομάδα στην Μαλαισία για την… περιοδεία του συλλόγου.

Σε ότι αφορά τον Σαμίρ Νασρί, είναι πιο περίπλοκη. Ο Γάλλος διεθνής διανύει τους τελευταίους 12 μήνες του συμβολαίου του με τους Λονδρέζους και ο ίδιος δεν φαίνεται διατεθειμένος να υπογράψει την ανανέωσή του για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Για τον 24χρονο, ενδιαφέρον έχουν δείξει οι Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μάντσεστερ Σίτι, χωρίς να έχει υπάρξει κάποια προσφορά για αυτόν. Ο Νασρί που κόστισε περισσότερα από 20 εκατομμύρια ευρώ στους «κανονιέρηδες» δεν θα επιστρέψει την Τρίτη στην βάση του, καθώς έχει εξασφαλίσει περισσότερες ημέρες άδειας, όπως και όλοι οι ποδοσφαιριστές που είχαν διεθνείς υποχρεώσεις.

«Δεν θα υπογράψω με μία ομάδα που δεν παίζει το ποδόσφαιρο που μου αρέσει, γιατί αυτό δεν θα με κάνει χαρούμενο και δεν με νοιάζουν μόνο τα χρήματα. Ήδη έχω πολλά. Η προτεραιότητά μου είναι να κάνω μία μεγάλη καριέρα και να κατακτήσω τίτλους. Αυτό είναι το σημαντικότερο από όλα», είπε ο Νασρί πρόσφατα. 
πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: