Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Γρόλλιος: «Έπρεπε ήδη να υπάρχει διοίκηση Πρωτοδικείου»

Ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ Άρης, Χρήστος Γρόλλιος, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για τη δικαίωση του Μιχάλη Σηφάκη από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ και την άμεση ανάγκη σχηματισμού διοίκησης Πρωτοδικείου στον Άρη.

Για τη δικαίωση του Μιχάλη Σηφάκη από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ:

«Δεν έχω προλάβει να διαβάσω ακόμη την απόφαση, αλλά ξέρω περί τίνος πρόκειται. Ο Σηφάκης δικαιώθηκε για την περιβόητη ρήτρα προστατευόμενης περιόδου που του είχαν βάλει στα συμβόλαια και οι δύο προηγούμενες διοικήσεις. Υπήρχε διχογνωμία, αλλά με ψήφους 3-2 αποφασίστηκε να καταβληθεί αυτό το ποσό. Δικαίωμα πλέον ως Άρης, έχουμε να προσφύγουμε μόνο στο CAS καθώς υπάρχει βασιμότητα στο ότι η προσφυγή του ποδοσφαιριστή, έγινε εκτός προστατευόμενης περιόδου. Πρόκειται για μια εξαιρετικά δυσάρεστη εξέλιξη, η οποία δημιουργεί σοβαρότατο θέμα αφού προστίθεται στα ήδη υπάρχοντα. Δυστυχώς αποτελεί απόρροια της διαχείρισης της κατάστασης από τις προηγούμενες διοικήσεις».

Για την παρουσία των ανθρώπων του Άρη στο συμβούλιο της ΕΠΟ:

«Βρεθήκαμε εκεί επειδή υπήρχε πληροφόρηση, ότι ενδέχεται να υπάρξει στο συμβούλιο συζήτηση για το άρθρο 99. Με χθεσινοβραδινό μας έγγραφο στην ΕΠΟ γνωστοποιήσαμε την παρουσία μας για να παρέμβουμε αν συζητηθεί κάτι σχετικό με το άρθρο 99. Τελικά δεν συζητήθηκε αφού η ΕΠΟ θα συζητήσει εντός της ερχόμενης εβδομάδας με τον ΠΣΑΠ και αν συμφωνήσουν τότε θα υπάρχει απόφαση».


Για την άμεση ανάγκη σχηματισμού διοίκησης Πρωτοδικείου στον Άρη:

«Γνώμη μου είναι πως έπρεπε ήδη να υπάρχει διοίκηση Πρωτοδικείου. Διαπιστώνω όμως, ότι αυτοί που μου ζήτησαν να είμαι μαζί τους στην προσωρινή διοίκηση, πλέον δεν επιθυμούν να εμπλακούν σε διοίκηση Πρωτοδικείου κι εγώ έχω αμφιβολίες για το αν πρέπει να συνεχίζω μόνος μου. Αυτό είναι όμως κάτι που ζήτησε επιτακτικά και η γενική συνέλευση της Λέσχης και θεωρώ ότι άμεσα πρέπει και θα υπάρξουν εξελίξεις. Γίνεται προσπάθεια από εμάς μήπως αποσοβηθούν οι κίνδυνοι και προσπαθούμε να είμαστε κοντά στις εξελίξεις, ούτως ώστε να μην αιφνιδιαστούμε από κάτι».

Τέλος, για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό τόνισε:

«Η ομάδα χρειάζεται τη νίκη. Είναι ένα αποτέλεσμα που σου δίνει άλλο αέρα και ώθηση για την προσπάθεια και στους άλλους τομείς».



πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: