Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Προσέγγιση Μάντζιου στον Παναθηναϊκό!

Ο Παναθηναϊκός τον Ιανουάριο χρειάζεται ενίσχυση στην κορυφή της επίθεσης, αλλά το ταμείο της ΠΑΕ είναι άδειο, οπότε δεν μπορεί να γίνει μεταγραφή από βιτρίνα. Ποιοτικός επιθετικός, πάντως, ενδέχεται να έρθει ή καλύτερα να επιστρέψει στην Παιανία.
Ο λόγος για τον Βαγγέλη Μάντζιο που αγωνίζεται στο Αζερμπαϊτζάν με τη φανέλα της Μπακού και επειδή μάλλον η ξενιτιά τον «χαλάει», ψάχνει ομάδα να γυρίσει. Ο ατζέντης που τον εκπροσωπεί έχει επαφές με ομάδες της Super League που έχουν πρόβλημα στο σκοράρισμα και πορτοφόλι για να καλύψουν το συμβόλαιο του 29χρονου φορ.
Μία από αυτές είναι ο Ατρόμητος, ενώ τις τελευταίες ημέρες από την πλευρά του Μάντζιου υπάρχει προσέγγιση σε παράγοντες του Παναθηναϊκού. Ο έμπειρος στράικερ, που συνολικά ήταν μία πενταετία στην Παιανία, επιθυμεί να φορέσει και πάλι τα πράσινα, χωρίς ακόμα να έχει γίνει κάτι ουσιαστικό προς αυτήn την κατεύθυνση.
Η υπόθεση Μάντζιου μπορεί να μην προχωρήσει στο «τριφύλλι» αν ο Ρότσα εισηγηθεί την παραμονή του Αντώνη Πετρόπουλου, το συμβόλαιο του οποίου τελειώνει σε 40 ημέρες με τον ΠΑΟ. Ο 26χρονος φορ ήταν «κομμένος» από τον Ζεσουάλδο Φερέιρα κι έψαχνε ομάδα για τον Ιανουάριο (έχει πρόταση από την Φορτούνα Ντίσελντορφ), αλλά ο Πορτογάλος έφυγε και για το ρόστερ αποφασίζει πλέον ο Ρότσα.
Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: