Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Θεοδωρίδης: «Θα αποφασίσουμε για τον Κοντρέρας»

Οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού θα αποφασίσουν για το αν αγωνιστεί ο Πάμπλο Κοντρέρας στο ματς με τον ΠΑΟΚ, υπογράμμισε ο Σάββας Θεοδωρίδης. Ο αντιπρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ ξεκαθάρισε πως ο Χιλιανός αμυντικός είναι έτοιμος να αγωνιστεί, όμως την οριστική απάντηση θα την πάρουν οι ιθύνοντες της ομάδας, πριν το ματς. Ο Θεοδωρίδης μίλησε στο «Αθλητικό Μετρόπολις». Αναλυτικά δήλωσε:
Για την κατάσταση του Ολυμπιακού μετά το ματς με τη Σάλκε, ανέφερε: «Είμαστε μια χαρά. Μέσα στο πρόγραμμα είναι αυτά. Κάποια κούραση αισθητή την έχουμε, αλλά η ομάδα είναι φτιαγμένη να παίζει τρία παιχνίδια τη βδομάδα. Υπάρχει καλό ρόστερ και καλός προπονητής που πρέπει να το αξιοποιήσει».
Για αν υπάρχει ενδεχόμενο να μην παίξει ο Κοντρέρας, επισήμανε: «Εγώ κρατάω χαμηλούς τόνους. Θα συζητήσουμε με τον προπονητή και μετά θα αποφασίσουμε για τον Κοντρέρας. Είναι καλό παιδί, επαγγελματίας και σέβεται που έφαγε ψωμί. Γιατί δεν αντιδράσανε οι οπαδοί του ΠΑΟΚ όταν πήγε ο Σαλπιγγίδης στον Παναθηναϊκό; Ένας λόγος περισσότερο που ήταν η σημαία του ΠΑΟΚ. Εμείς σεβόμαστε τον ΠΑΟΚ, θέλουμε να αναβαθμιστεί το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Θα προστατεύσουμε τον παίκτη και δεν θέλουμε να συμβεί το παραμικρό. Η ατμόσφαιρα θα είναι ηλεκτρισμένη έτσι κι αλλιώς. Εύχομαι να γίνει ένα ποδοσφαιρικό θέαμα γιατί το ποδόσφαιρο είναι γιορτή και όχι πόλεμος. Το ποδόσφαιρο είναι το ωραιότερο άθλημα και είναι κρίμα να μετατρέπεται σε πόλεμο. Και οι δυο ομάδες πάνε για την νίκη. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσει το ποδόσφαιρο».
Για το τι θέλει ο ίδιος ο Κοντρέρας, υπογράμμισε: «Δεν έχει κανένα πρόβλημα να αγωνιστεί, είναι επαγγελματίας. Είναι ψυχραιμότατος, επαγγελματίας και είναι πανέτοιμος για να παίξει. Ό, τι είναι να γίνει θα εξαρτηθεί από μένα, τον πρόεδρο και τον προπονητή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: