Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Καραδήμος: «Ο ΠΑΟΚ μπορεί να κερδίσει»

Ο τιμ μάνατζερ της Καλλονής και πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Λουκάς Καραδήμος, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για την Καλλονή, το Πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ, τον Ηρακλή και για το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός.

Για το ρόλο της ομάδας:

«Η βαθμολογική μας θέση δείχνει ότι έχουμε προσδοκίες. Είναι και θέμα ψυχολογίας, θέλει υπομονή γιατί το πρωτάθλημα είναι μακρύ και έχει ακόμα πολύ δρόμο».

Για το Πρωτάθλημα:

«Είναι παρά πολύ νωρίς και το λέω με σιγουριά γιατί είναι πολύ περίεργο το Πρωτάθλημα, έχει πολύ δρόμο. Το επίπεδο είναι διαφορετικό σε σχέση με άλλα χρόνια. Συμμετέχουν ιστορικές ομάδες που έχουν παίξει στην Α? κατηγορία»

Για τον Ηρακλή;

«Ο Ηρακλής ήρθε από μια περιπέτεια και είχε κάνει διαφορετικό προγραμματισμό. Θέλει λίγο χρόνο ώστε να βρει τα πατήματα του. Βλέπω το φίλο μου τον Στράντζαλη ο οποίος κάνει μεγάλη προσπάθεια. Αυτές οι ομάδες έχουν περισσότερη πίεση. Η πραγματική θέση του Ηρακλή είναι στη Σούπερ Λιγκ και είναι λογικό να υπάρχει πίεση από κόσμο».

Για την Καλλονή:

«Η προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα είναι δύσκολη γιατί είναι μακριά και θέλει να είσαι κοντά για πολλούς λόγους όχι μόνο για τις μετακινήσεις. Πρέπει να κάνεις το κάτι παραπάνω αν θέλεις να είσαι στις πρώτες θέσεις. Δεν είναι εύκολο να πείσεις κάποιον ποδοσφαιριστή να έρθει σε ένα νησί.

Σε εποχές δύσκολες, είμαστε σε μια ομάδα που ο μεγαλομέτοχος είναι δίπλα στην ομάδα και ότι του ζητήσουμε το έχουμε. Η Καλλονή προσπαθεί να οργανωθεί και νομίζω ότι σιγά-σιγά θα τα καταφέρουμε. Δεν είναι μόνο το οικονομικό αλλά όλη η προσπάθεια που κάνει».

Για το παιχνίδι με τον Ηρακλή:

«Είναι ένα κομβικό παιχνίδι για εμάς γιατί έχουμε καιρό να κάνουμε νίκη. Θα γίνει καλό παιχνίδι άσχετα με τα άλλα παιχνίδια που δώσαμε, μπορούμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Η φανέλα πάντα παίζει ρόλο. Ο Ηρακλής έχει μια ομάδα που είναι σε άνοδο. Δεν υπάρχει όμως εύκολο παιχνίδι. Ο Ηρακλής μπορεί και έχει τα φόντα να πρωταγωνιστήσει».

Για το ΠΑΟΚ – Oλυμπιακός και αν του λείπουν τέτοιου είδους παιχνίδια:

«Και φυσικά μου λείπουν, είναι ιδιαίτερα και ξέρω πως τα περιμένει ο κόσμος. Αν ο ΠΑΟΚ εκμεταλλευτεί την κούραση του Ολυμπιακού και την έδρα του μπορεί να κερδίσει. Έχει τη στήριξη του κόσμου, έχει καλή ομάδα, καλό προπονητή, έναν καινούργιο επενδυτή που θέλει να αλλάξει τα πράγματα με τους δικούς του συνεργάτες και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Ο ΠΑΟΚ αρχίζει και βαδίζει σε άλλο μονοπάτι πλέον».



πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: