Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

«Αγκαλίτσα» την πρόκριση!!

«Αγκαλίτσα» την πρόκριση
Η μεν «γκέλαρε», η δε «απέδρασε».

Κι όμως το αποτέλεσμα και για τις δύο είναι το ίδιο.

Αν και η Νιούκαστλ έμεινε στο 1-1 με την Μαρίτιμο για την πέμπτη αγωνιστική του τέταρτου ομίλου στο Europa League, οι «καρακάξες» εξασφάλισαν από τώρα την πρόκριση στους «32».

Από κοντά και η Μπορντό, η οποία πέρασε πολύ εύκολα με σκορ 2-1 από την έδρα της Κλαμπ Μπριζ.

Νιούκαστλ-Μαρίτιμο 1-1

Οι Άγγλοι παρατάχθηκαν με αρκετούς βασικούς και μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι προκειμένου να «καθαρίσουν» το εισιτήριο της πρόκρισης. Στο 23’ ο Μαρβό έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους και ουσιαστικά έφυγε το άγχος. Τελικά οι Πορτογάλοι έφτασαν στην ισοφάριση στο 79’ με τον Φιντέλις, το 1-1 έμεινε ως το τέλος και τελικά η Νιούκαστλ αρκετά εύκολα προκρίθηκε στην επόμενη φάση.

Κλαμπ Μπριζ-Μπορντό 1-2

Η Μπορντό ήθελε να τελειώνει την υπόθεση πρόκριση και τα κατάφερε. Ο Ζουσιέ μόλις στο 3’ άνοιξε το σκορ για τους Γιρονδίνους και έβαλε σε θέση οδηγού τους Γάλλους. Και πάλι ο ίδιος πριν κλείσει το ημίχρονο και πιο συγκεκριμένα στο 40’ έκανε το 2-0 για τους φιλοξενούμενους. Το μόνο που κατάφεραν οι Βέλγοι ήταν να μειώσουν σε 2-1 με τον Λεστιέν στο 86’ αποτέλεσμα που έμεινε ως το τέλος. Έτσι, η Μπορντό ανέβηκε στην πρώτη θέση του ομίλου, η Μπριζ αποκλείστηκε και την τελευταία αγωνιστικά θα κριθεί ποιος θα περάσει ως πρώτος.

Τα αποτελέσματα:
Νιούκαστλ-Μαρίτιμο 1-1
(23’ Μαρβό – 79’ Φιντέλις)

Κλαμπ Μπριζ-Μπορντό 1-2
(86’ Λεστιέν – 3’, 40’ Ζουσιέ)

Η βαθμολογία του τέταρτου ομίλου:

1. Μπορντό 10
2. Νιούκαστλ 9
3. Κλαμπ Μπριζ 4
4. Μαρίτιμο 3

Η επόμενη (6η) αγωνιστική (6/12):

Μαρίτιμο-Κλαμπ Μπριζ (20:00)
Μπορντό-Νιούκαστλ (20:00)



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: